Újabb Test Drive Unlimited 2 látnivalók jöttek

  • Írta: ATi0021
  • 2010. november 20.
  • Hír
Link másolása
Nemrég a külföldi média számos képviselője próbálhatta ki az Eden Games jövőre érkező játékát, a Test Drive Unlimited 2-t. Az elsők között volt a japán Famitsu magazin, akik az autóverseny PlayStation 3-as verziójával játszhattak, és meg is osztottak néhány érdekességet és látnivalót a várva-várt címről.

A második részben már lesz cselekményszál is, így nem csak versenyről-versenyre járva kell pénzt gyűjtenünk, mint az első részben. Természetesen a játék játszató lesz offline, de az újságírók szerint online szórakoztatóbb a játékmenet. A japánok a számos már ismert információ mellé tömérdek mennyiségű képet is mellékeltek, melyeken megtaláljuk a felújított Oahu-t, továbbá egy másik japán forrás szerint jelen lesznek a játékban a Ferrari, az AC Cobra, az Ascari, az Alfa Romeo, az Ariel Atom, az Aston Martin, az Audi, a Bugatti, a Caterham, a Chevrolet, a Citroën, az RUF, a Mercedes-Benz és s Ford modelljei is - természetesen a teljes autólista ennél sokkal hosszabb.

Végül az IGN-nek köszönhetően egy újabb trailert is kaptunk, melynek középpontjában a szerencsejáték és Ibiza híres kaszinója áll, íme:

7.
7.
waynerooney108
Tényleg! Arra én is gondoltam, hogy olyan zagyi a fizika mint a SIMS-nél!!! Meg megint előjön ez a szigetes téma.... UNCSI! Valami újat is kitalálhattak volna a játéktér korlátozására! Ez a játék olyan... seilyen-seolyan! Mert most vagy casino-zol, vagy versenyzel, vagy mi? Jó mert nem rossz, hogy kitalálnak különböző lóvészerző mini-játékokat, vagy valamit, de az 1-ben is sok volt csaj-furikázás!
6.
6.
Turekk
Autós Sims gyerekeknek -pocsék
5.
5.
Jinbobo
Annyi autós játék készül mint égen a csillag! Én most a Nfs utánn egy darabig kizárólg fps-t veszek. Én Tekken fan vagyok. Kigondoltam egy olyan részt ahol Jinnel furikázgatni kéne különféle helyekre hogy leverjük a rosszfiúkat. Tök jó lenne! Így teljesülne a verekedős játékok nedves állma is, és az autóversenyzőké is.
3.
3.
lackosor6
Klassz! Megint mindenről fog szólni csak a versenyről nem...
2.
2.
d15a5t3r
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...