A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen, végre eljött ez a hét is: úgy tűnik, most már semmi sem választhat el bennünket attól, hogy a kezeink közé vehessük a Gran Turismo ötödik részét. A játék régóta készült, sokat is késett, most pedig nagyok az elvárások vele szemben, de remélhetőleg nem kell csalódnunk a Polyphony Digitalban.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#54
53#Gratulálok. Akkor menj játsszani az árkád szaraiddal, ha egy komplexebb játék már megterhelni az agyi kapacitásod...
#52
GT5 holnap megjön!
#51
#48: 20 fps??? ps2-nél már 24 volt...
ps3 és boxon egyaránt 60fps már az alap (ps-en persze rengeteg játék futott 24-30 fps-el amikor még "nem ismerték" a fejlesztők) Boxon pedig a Gears3 fog 24 fps-el futni a szebb grafikáért cserébe.

Azért vicc, GT5-nél már beszéltek decemberi megjelenésről aztán a végén meg előbbre hozták pár nappal...
#50
#48: ja azt leszámítva,hogy az a 8 ezer nem 8 ezer hanem 3500....
és mivel szerintem nem játszottál vele konzolon ezért ne mond le.
és ha már az árnál tartunk amíg te veszel 1 olyan gépet amin el fut minden maxon kb 200 ezerért addig én vettem 70 ért ps-t 2 játékkal.
de én ahogy mondtam nekem mind1 ki mivel játszik.én csak azt mondtam,hogy a pc sokkal koltségesebb a konzolhoz képest ha azt vesszuk,hogy kulombség alig van.sőt egyes játékok még szebbek is konzolon.
#49
#38: Pletykák szerint az rdr lesz PC-re.
#48
47# ja. amíg én megveszem 2000-ből a dragon aget, és elfuttatom full hd-be AA-val, szarrá moddolva 60 fps-en. addig te 8000-ből kijössz vele. (400p, stabil 20fps, no AA)
#47
#46: heh lol ezen most jot rohogtem:D
ps3 v xbox emulátor?ez jó volt....

amugy nem akarok beleszolni itt a vitátokba de nekem van konzolom is(mind2) és pc-m is.
régen én is elvakult pc fan voltam de beláttam,hogy a konzol sokkal olcsóbb és jobban megéri mint pc-t fejleszteni.
aki ennek az ellenkezőjét állítja az előbb tájékozodjon.
én nem akarom senkinek megmondani,hogy mivel játszon mert nekem teljesen mind1 nincs senkivel semmi bajom(csak azokkal a barmokkal akik leszarozzák a másik platformot mint pl jelen esetben páran itt a konzolosokat azok rájohetnének,hogy ugyan olyan parasztok mint azok a konzolosk akik a pc-t szarozzák)
egyszóval csak annyit akarok,hogy jo mind a 2 gép tehát a konzol és a pc is de a pc sokkal koltségesebb és nem kapsz tobbet mintha vennél 1 ps3-at.
#46
amúgy megsúgom. a Wii-hez kijött már egy emulátor, amibe akár full hd-n is nyomulhatunk... csak idők kérdése hogy mikor jön egy PS3, v Xbox. http://www.youtube.com/watch?v=rPjNIHGZ_AA&feature=player_embedded
#45
Áncsártid tú... --> Ez az egyetlen olyan játék, amit sajnálok... de egy 8órás kalandért nem fogok PS3-at venni.

Én megjelenéskor vettem meg a Starcraft 2-őt.. azóta kitoltam 6x, minden challenget megcsináltam aranyra, és az online részébe (ill coopba) is beleöltem több száz órákat... ha nekem mutatsz még egy ilyen játékot konzolon...

most ne hozd fel nekem itt az árkád parasztvakításos lövöldéket (Halo, Killzone) bármikor előbb előveszek egy Deus Ex, Half-Life (2), v System Shock 2-őt...
#44
EZAAAZ Gran Turismo 5!!!
Kíváncsi vagyok hány nap eltéréssel hozzák meg... :P :)
#43
engem most leköt a black ops, szal nem hiszem h veszek gamet :)
#42
A Splatterhouse-t fogják itthon forgalmazni? Mert sehol sem láttam még előrendeléssel se. 576-on, Supergameren, Konzolstúdión, és Überkonzolon sincs. Pedig érdekelne a game.
#41
#38: Ellent mondasz magadnak, mint a jehova tanúi mikor arra pályáznak, hogy átálljak hozzuk...:))
#40
Látom elvagytok ti nélkülem is. GT 5-öt pedig szerdára hozzák jeee
#37
#12: Én hamarabb fejleszteném a gépem, minthogy vegyek egy nyavalyás nagy konzolt(ilyen a PS3 vagy Xbox):)
#36
#35: Engem is ez idegesített fel.. minek a másikat szídni,azzal kinek lesz jobb?
Amúgy egy gt5-re biztos beruházok 24. én :)
#35
uuuuuu a Splatterhouse nah aztat várom. Jujj de jókat fogok apritani.
Nah látom megint kialakult egy fajta réteg harc a különböző platformok nevében.
Nekem csak anyi lenne a hozzá füzni valóm, hogy a pc sokkal több mindenre lehet használni, mint egy konzolt, meg ugye bár, ha nincs pc, akkor nincs is a mi kis drágáink. ahh de elcsépelt. :)
De a játékok terén személy véleményem szerint nem vagyok oda a pc-ért, mert amikor volt, akkor mindig fejlesztgettem, aztán jött egy ujabb játék, aminél ratyínak bizonyult a bivaly erősnek hitt masinka.
A konzolt meg isten igazándiból a játékokra fejlesztették ki. Meg ahogy sokan mások is irták, hogy sok olyan exlusive cím van mind a WII-n mind a BOX-n mind a PS3-n amikkel nehéz versenyre kelni.
Noha evvel nem azt akarom mondani olyan alpári kis tizenéves megfogalmazásban mint ahogy mások tették, hogy a pc nem jó. Itt nem erről szól a fálma, hanem hogy NEKED mi tetszik mi jött be a legjobban.
De ugy látom, hogy kezdek megöregedni, mert egyszerüen nem értem, hogy mi a fa... kell a másik platformot szidni? Mire jó az? Mivel vagy Te vagy Te különb a másiknál? Semmivel. Te sem vagy több mint akárki szalámi.
Mindegyiknek megvan a maga előnye, mindegyiknek van egy megfelelő felhasználási területe és pont.
Ezért nem kéne szidni a másikat mert ő mást csinál másképp viselkedik mást használ.
Sajnos ez a legnagyobb gond a mai fiatalok mentalitásával, hogy aki más abba kössünk bele, jól rugjuk meg, és még köpjük is le.
No mindegy nem csépelem tovább a szót. Mindenki azt tesz amit szeret és neki tetszik. Ezt el kell fogadni.