Az élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops

A papírforma szerint az összesített toplista élén nyitott a Call of Duty: Black Ops, miután minden platformon kiugró helyezést ért el - az új résznek egyedül a Nintendo-konzolokon gyűlt meg a baja a szokásos Mario és Sims játékokkal, de mint tudjuk, ezek a változatok kicsit mások, mint a HD-verziók.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
Nem meglepő:D
#11
Igen a CoD sorozatban nekem is az MW2 nagy csalódás volt,pláne miután kipróbáltam a BC2-őt.
Mondjuk a Treyarch féle CoD3 és WaW nagyon sok jó pillanatot okozott,míg ellentétben a kamura istenített IW.
Talán ha a fiúk leviszik az árat 10-re akkor lesz egy vétel.
Bár nekem ez a pörgős Arcade-shooter ami az MW2ben is erősen jelen volt,nem igazán jön be,miután hozzászoktam a Battlefield-féle taktikus Team-play meccsekhez.
De hát amit mindenki tud,a Call Of Duty név már alapból nyertes,lásd NFS,Fifa és még sorolhatnám a nevükből élő játékokat.

Mondjuk a Xboxos MoH is csak a neve miatt érte el a 10. helyezést,különben nem lenne olyan nagy az eladás.
#10
Fifa 11... Te jó ég, nekem egyáltalán nem tetszett, inkább PES, de fifával már a seggemet sem törölném ki...
Stormblast:
Hát az MW2 tényleg egy elcsicskult cod, de nem kell az alapján ítélni.. Black Ops megéri, hidd el :p Kicsit lemegy az ára majd, én is megveszem, ritkán veszek játékot, de ez megéri! :D
#9
Jééé a Gamekapocs felvette az ünnepi Stílusáát :DD
-------------------------------------------------------------------------------
Na de szerintem faxa a játék.. a Multi az jó lett de szerintem lehetett volna még úgy + négy pálya...de lehet azért van megint kevés hogy aztán lelehessen tölteni A Playstation Storerol az új pályákat -.-" ami nem nagyon tetszik hogy második fegyver csak kispisztoly vagy aknavető esetleg kés meg nyíl lehet... ki rakna be alapfegyvernek UZIT vagy Shotgunt? meg nagyon itt nincs is olyan kimondottan Sniperos pályák... az MW2 jobban nyerte el a tetszésem de ez se rossz 8/10
#8
A hangok tul gagyik lettek a Black Opsban. Ez az egyetlen hibaja van. Olyan, mintha vizipisztolyokkal lövöldöznel.
#7
#6: MW2 volt az első Codom (cod2 csak single volt), rögtön megvettem 10k-ért, csalódtam benne. Nálam ez eddig tartott , black ops-ot már nem veszem meg :)
#6
hát igen, egyre több hír van a codokrol hogy mennyire faxa és gondolom az emberek annyira várják már hogy a nyitás napjára gyüjtik a kes majd megveszik és ha nem lesz csalódás a számukra akkor ez még jó pár évig így lesz
#5
#3: A Kino der Toten az alapból megvan, a Five-ot úgy kapod meg, ha végigjátszod a kampányt. Az uccsó meg az összefüggésben van a kódokkal...miután felállsz a székból, beírod, hogy DOA, ezzel megkapod a Dead Ops Arcade-ot...ez a harmadik. Plusz a számgépbe még azt is beírhatod, hogy ZORK (ezért kapsz egy trophyt vagy acsit vagy azt ami neked van).
#4
#3: Én se csodálkozok az eredményen.És a gépbe ezt írd:CD,DOA van még 1:ZORK.
#2
Hát jah, ami jó, az jó :D
#1
meglepő...:D