DC Universe Online - Gotham City bemutató

  • Írta: InGen
  • 2010. november 25.
  • Videó
Link másolása
Az új filmeknek köszönhetően egyre felkapottabbá válik Batman és persze az ő otthona, vagyis a sötét és reménytelen hangulatú Gotham City. Az Arkham Asylum megmutatta, hogyan kell jó játékot csinálni a témában, a Sony pedig reménykedik, hogy nekik is sikerülni fog.

A Sony Online Entertainment nem egy, de legalább két becsődölt MMO-t is fel tud mutatni az elmúlt pár évből. Sikerült például tönkretenniük az ígéretesen induló Star Wars: Galaxies-t, majd befürödtek a The Matrix Online-nal is. Most azonban reménykednek, hogy a DC Universe képregényeiből ki lehet hozni annyit, hogy elég játékost tudjanak maguk mellé állítani, s persze ebben komoly segítségükre lesz az egyre népszerűbbé váló Batman is.

A 2011 első felében PC-re és PS3-ra megjelenő DC Universe Online-nak ennek ellenére nehéz dolga lesz, hiszen két hét múlva indul a Cataclysm, és jövő tavasszal startol a Star Wars: The Old Republic.

4.
4.
Épp ellenkezőleg! Tudom, hogy online és nyilván ezért kisebb teljesítményből kell a legtöbbet kihozni. A probléma csupán az, hogy van aki egyszerűen nem alkalmas erre : Ez borzasztóan csúnya és tele van szemet bántó ultragáz megoldásokkal. Abszolút lowpoly, de nem is ez a baj, hanem, hogy rettentően igénytelen módon oda vannak b@szarintva a meshek (azok is, hogy néznek már ki?!). A textúrák olyanok, mintha iskolás csoport egy fél óra alatt rajzolta volna paintben. Tudom nem egy u3 tech-demo, de basszus, ennyire ne legyenek már igénytelenek. Ezek után borzasztóan jó hangulat / játékélményt kell produkálniuk, hogy ne legyen irtózatos nagy bukás (a név sem hiszem, hogy elég lesz ezt eladni) :(
2.
2.
Akatsuki
huhh, elég merész 2 csőd után belevágni ebbe...de mondjuk ez tényleg igéretesebbnek néz ki mint mondjuk a Matrix online
1.
1.
The Lone Drow
A videónak remek hangulata van, drukkolok ennek a játéknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...