Kétféle hozzáférés lesz az APB: Reloadedhez

Habár az MMOGTA-nak csúfolt All Points Bulletin: Reloaded névre keresztelt reneszánsza alapvetően ingyenes lesz, akik komolyan szeretnének foglalkozni a játékkal, el kell gondolkodjanak a prémium accountra való beruházáson. Utóbbi egy sor egyedi jellemzőt vonultat majd fel.

A GamersFirst nemrégiben megvásárolta az APB-t, így nem hagyta veszendőbe menni a megjelenése idején csúfosan elbukott MMO-t, és a cég profiljának megfelelően free-to-play rendszerben ingyenesen játszhatóvá teszi azt 2011 elején. Bjorn Book-Larrson, a cég vezérigazgatója ezen a héten bővebben ismerteti a Basic és Premium account közti különbségeket.

Ennek megfelelően akik hajlandók némi pénzt befektetni a játékba, számos plusz lehetőséghez juthatnak majd. Nagyobb klánokat alapíthatnak és irányíthatnak, egyedi opciókkal vértezhetik fel az APB-t, jutalmakat kaphatnak, hogy legyen értelme fáradozásaiknak.

A Basic és a Premium hozzáférés közti eltérésések a testreszabási lehetőségek közti különbségekeben is megmutatkoznak. Ahelyett, hogy korlátoznák, hogy mit lehet testreszabni és mit nem az ingyeneseknek (ruha, autó, fegyverek), ehelyett - egy radikális megoldásként értve - szinte semmit nem változtathatnak meg. A premiumosok pedig dőzsölhetnek: magasabb szinteken egyre több és jobb lehetőségek nyílnak meg, mivel egyedivé varázsolhatják a karatereiket.

Ingyenes hozzáférés tulajdonosok lehetőségei sok mindenben korlátozottabbak lesznek, míg a fizetősök bérelhetnek fegyvereket, mikrotranzakciók keretén belül vásárolhatnak fogyóeszközöket, de természetesen a Basic accounttal rendelkezőknek is bármikor nyitott lesz az út, hogy az extrák kifizetésével megkönnyítsék a dolgukat. Mindettől függetlenül a GamersFirst számukra is azt ígéri, hogy a játékélmény nem fog csorbulni.

Pontos árról még nem érkezett információ.

8 komment - szólj hozzá!