Binary Domain - új játék a Yakuza atyjától

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Új projekt fejlesztésére adta a fejét a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. A Binary Domainnek kicsit olyan beütése van, mintha a japán Terminátort látnánk: a gépek harcolnak az emberi ellenállók ellen, közben pedig azon törjük a fejünket, hogy miért fajulhatott a helyzet idáig. Minket megvettek kilóra.

A Super Monkey Ball és a Yakuza játékokról ismert Toshihiro Nagoshi most egészen más irányba indul el: csapatalapú sci-fi akciójátékot fejleszt, amely a 2080-as esztendő Tokiójába kalauzolja el a játékosokat. A Binary Domain Nagoshi szerint "energikus és drámai lövölde" lesz, a történet szerint pedig mi egy ellenálló csapat tagját alakítjuk majd a robotok elleni háborúban. A játék során az a kérdés is többször felvetődik majd, hogy vajon a robotok váltak túl emberivé, vagy éppen az emberek hasonlítanak egyre inkább a robotokra? A trailer végén viszonylag egyértelmű utalást kapunk a válaszra.

"Amikor meghallod a sci-fi szót, általában valami rideg, klinikai környezetre asszociálsz, de a Binary Domainben mindezt mély emberi drámával akartam kombinálni" - nyilatkozta Nagoshi. "A kulcsszó, amire a projekt kapcsán gondolunk, az az 'élet'. Valami olyasmit akartam csinálni, amit a japán és a nyugati piac egyaránt elfogad, és ezt az alapvető témát mindenki ismeri, de teljes kiterjedésében mégis bonyolult lehet megérteni."


A Binary Domain PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni, a látnivalók alapján úgy tippeljük, hogy a játék a Yakuza motorját fogja használni.

15.
15.
wigyory
Valóban, hasonlóak a robik-csak adtak a kezükbe komoly csuzlit. Kitáraznak, de hogy miért nem müködik a célzás-na azt nemtom. Mind 1, kivárom hogy mi lessz ebből, -Pusztits-rombolj! ... :)
14.
14.
Joc1
#9: szokd meg én évek óta szidom a fejlesztőket a pc verzió hiánya miatt :(

a robotok csak nekem tűnnek úgy mintha az "Én a robot" című filmben játszanának és üvegből vannak :)
13.
13.
Oliv3r
nekem a Yakuza is rohadtul tetszik, így biztos vagyok benne hogy ez is nagy játék lesz. remélem a Yakuza minőséget kapjuk és nem szívjuk meg a multiplatformitás miatt :S
12.
12.
#11: Szerkesztés gomb ? :)
10 helyett 1000-et akartam írni, sorry :)
11.
11.
Furcsa, olyan élettelen és tényleg elég hülyén veszi ki magát, hogy a robotok pár méterről 10 skulóval sem bírják szerencsétleneket eltalálni. A grafika egyébként nem csúnya, csak olyan japánosan élettelen és az egész olyan, mintha az évekkel ezelőtti nyugati trendet majmolná... (Olyan B kategóriás movie szerű na! :)
10.
10.
shatterhand
a játék még lehet jó is
de a trailer fárasztó volt nekem: el tudsz képzelni olyan harci robotot ami 2 méterről körbelövi a csávót? Ez inkább emberi bénaság. Vagy amikor az izomagyú néger jobbra néz, dumál és lő tovább.
Úgyhogy ez a traile rinkább amatőr volt.
Össz-vissz a vége volt ami miatt kíváncsi vagyok rá. Talán lesz még egy olyan jó sci-fi mint a headhunter2.
9.
9.
Teuton
Megint nincs PC-re T.T
Remélem egyszer lesz konzolom is
8.
8.
zsilvolgyi
képem meg videó alapján nem rossz
7.
7.
NinjaNorb
#5: hát azért ez csak 1 videó volt nem in game szal picit gázos hogy új játék és csak ennyi:/ de ha maga a játék jó lesz akkor kb leszarom a grafikát az army of twot se azért szeretem:D
6.
6.
DzsungelCsirke
A trailer vége elborult módon, pozitívan keletire sikeredett. Az eleje inkább szánalmas próbálkozás a nyugati macsóizmus (GoW) másolására, meglátjuk mi lesz.
5.
5.
givi6
am, nem értem miért mondjátok hogy szar grafika,
nem legendás, de elmegy ,....
4.
4.
givi6
a yakuza eddig nem igazán fogott meg, mint cég, , a játékaival,
de ez valahogy tetszik :) de azért lehetnének 4 en is :(
mint a gow-ban, az ütősebb
am, akkor a story szerint a robotok átveszik a világuralmat, , és, am, az "alsó város" ban még vannak tulélők, de "felső városban" már robot uralom van, ....
3.
3.
Mortis
Már megint "ellenállót" és megint Lakatos Rambót alakít a kedves játékos. Hát ez eszméletlenül bájos. Mikor unják már ezt meg a játék és filmkészítők? Bwááá...A trailer vége hangulatos, a grafika gyengécske, de egy csavaros történet elviheti a hátán.
2.
2.
NinjaNorb
gagyi grafika és az a let the good times rollxD de lehet még ez jó:D
1.
1.
BloodyDeath
Ez igen ez már jó féle, de még menyire, ha még egy pár ilyen trailer-t kapunk, akkor tuti vétel lesz. Ez is nagyon hangulatos, de ez még édes kevés ahoz, hogy bármi pozitivumot leszürjünk.
De ütös volt az elejétől a végéig. Nagyon tetszetős
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...