A Ubisoft adja ki a Rift: Planes of Telarát

A Trion Worlds már egy ideje egy nagyszabású fantasy MMORPG-n munkálkodik Rift: Planes of Telara címmel. A srácok tudhatnak valamit, a Ubisoft felfigyelt rájuk, így a franciák adják ki a játékot Európában, több éves megállapodás keretében. A Rift világa darabokra szakadt, hősök kellenek ismét.

A világ szétszakadása utat engedett olyan gonosz erőknek, melyek veszélyeztetik Telara létét. Ám ez a helyzet utat enged olyan kalandorok feltörekvésének, akik a kincsek után vágynak, számos eseményben részt véve, egy olyan univerzumban, amely folyton változik körülötted. A hasadékok fel vannak osztva az emberek között, dönthetünk, hogy barátainkkal vállvetve bezárjuk őket, vagy végtelen eposzi harcokkal pecsételjük meg Telara sorsát. Két frakció feszül egymásnak a PVP keretében, egyikük a világ megóvásán munkálkodik, ők a The Guardianok, míg a támadok a The Defiantok. A kasztok között sincs meglepetés: harcosok, papok, rugók és mágusok közül választhatuk, számtalan alkaszttal kiegészülve.

A játék hivatalos weboldala már él, sőt már az első zárt béta is kezdetét vette. A Ubisofttal való megállapodás elősegíti a Trion Worldsöt abban, hogy minőségi terméket tegyen le az asztalra, és ne tűnjön el a számtalan ingyenes alternatíva tengerében. A Rift a jövő év elején jelenik meg dobozos formában.

5 komment - szólj hozzá!