A Ubisoft adja ki a Rift: Planes of Telarát

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Trion Worlds már egy ideje egy nagyszabású fantasy MMORPG-n munkálkodik Rift: Planes of Telara címmel. A srácok tudhatnak valamit, a Ubisoft felfigyelt rájuk, így a franciák adják ki a játékot Európában, több éves megállapodás keretében. A Rift világa darabokra szakadt, hősök kellenek ismét.

A világ szétszakadása utat engedett olyan gonosz erőknek, melyek veszélyeztetik Telara létét. Ám ez a helyzet utat enged olyan kalandorok feltörekvésének, akik a kincsek után vágynak, számos eseményben részt véve, egy olyan univerzumban, amely folyton változik körülötted. A hasadékok fel vannak osztva az emberek között, dönthetünk, hogy barátainkkal vállvetve bezárjuk őket, vagy végtelen eposzi harcokkal pecsételjük meg Telara sorsát. Két frakció feszül egymásnak a PVP keretében, egyikük a világ megóvásán munkálkodik, ők a The Guardianok, míg a támadok a The Defiantok. A kasztok között sincs meglepetés: harcosok, papok, rugók és mágusok közül választhatuk, számtalan alkaszttal kiegészülve.

A játék hivatalos weboldala már él, sőt már az első zárt béta is kezdetét vette. A Ubisofttal való megállapodás elősegíti a Trion Worldsöt abban, hogy minőségi terméket tegyen le az asztalra, és ne tűnjön el a számtalan ingyenes alternatíva tengerében. A Rift a jövő év elején jelenik meg dobozos formában.

5.
5.
Joc1
még1 őrzők nevezetű csapat ennek rókabőr szaga van...
...szárny aion rókabőr...
3.
3.
turleysqt
Holnap megint indul egy closed-beta,Adok neki még egy esélyt.Nem lenne olyan rossz a játék,ha nem rontották volna el mindenhol ahol kilehetett volna hozni vlm különlegest.
1.
1.
siedrenn
Hát érdekes egy cucc az biztos,de egyelőre nem látszik rajta semmi olyan különlegesség,ami esetleg kiemelhetné a szürke középszerűségből.
Azért a közelebbi vagy távolabbi jövőben érkezik majd pár elég ütős cím, többek olyan megoldásokkal,amik valóban próbálnak majd új dolgokat, gondoljunk csak a Continent of the Ninth-re, a Vindictusra vagy a TERA Online-ra. És akkor még ott vannak az olyan nagy nevek mint Guild Wars 2 vagy az SWTOR. Ilyen konkurenciába az eddig látottak alapján ez nagyon sovány lesz, Ubisoft ide vagy oda.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...