Márciusban örülhetünk a Crysis-regénynek

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Del Rey Books kiadó nagy fába vágta a fejszéjét: Crysis: Legion címmel egy fordulatos regény lát napvilágot, amely a játék második részének történetét meséli el. Az írói munkálatokat Peter Watts végzi, akinek nem újdonság a sci-fi műfaja. Tavasszal már olvashatjuk is.

Mivel a Crytek FPS-e jelen állás szerint jövő áprilisban jelenik meg egy szerénynek nem mondható csúszás után, a regény tökéletes lesz arra, hogy a várakozásban végletekig felcsigázott kedélyeket némileg enyhítse. Peter Watts Kanadában él, Ontario városában, a kritikusok elismerik munkáját és remélhetőleg a játékosok is, hiszen mint elmondta a könyv tökéletes adaptációja lesz a Crysis 2 cselekményének.

A Crysis: Legionban félelmetes, páncélozott idegen behatolók törnek be New Yorkba, az emberi populáció brutális ütemben csökkenni kezd, mintha valami pestis tízedelné. A város utcáin a káosz lesz úrrá, minden lángokban áll, úgy tűnik, örökre bealkonyul a metropolisznak. A túlélők elszántak, meneküljenek, vagy haljanak meg. A látszólag reménytelen harcban szükség van a tökéletes katonai felszerelésre, a technológia csúcsára egy páncél személyében, ennek viselője arra hivatott, hogy túléljen mindent: küldetéseként lerázza a halált, folytatja a harcot az idegenekkel és vissza küldi oda, ahonnan jöttek.

A történeti szálat akár a játék hátsó borítóján is olvashattuk volna, igen, ez lesz a Crysis regény cselekménye is jövő márciusban.

18.
18.
LTwin
17.
17.
wigyory
Már előrre leirjátok-de még senki nem olvasott bele....sztem még várjunk a fejlövéssel! :)
16.
16.
Teuton
#6: A GoW-ot toltam (csak egyet, mert az jött ki pc-re) és azt se tartom sokra, ahogy a két Crysis-t se, történetben legalábbis. Megvalósítást tekintve mindkettőben nagyszerű elemek vannak, nem mondom hogy minden szempontból sz*r mert hazugság lenne.
Én is attól tartok hogy ez még rosszabb lesz, már az egy hatalmas hülyeség volt (szerintem) hogy a kis ufócskáknak humanoid alakja van (vagy harci robotoknak? nem derült ki a képekből).
15.
15.
Dcrysis02
#5: Pont úgy mint a Killzone 2. Érdekes módon ott senki sem lovagolt azon a tényen, hogy alig volt történet.
14.
14.
Mortis
#10: Elmés megjegyzés...
13.
13.
NinjaNorb
#10: Nem vagyok valami nagy hazakedvelő ember de azok nélkül a magyar szarok nélkül még itt sem tartanánk...attól hogy nem tudod felfogni még nem szar ha majd te fele olyan jót írsz majd akkor szarozd a magyar irodalmat:)
12.
12.
Áprilisban Crysis2, az jó lenne, jó lesz! Nálam tuti vétel!
11.
11.
#8: A Far Cry 1 tényleg jó is volt. A Crysis-ban meg a magyar nyelvű szoftver a Warhead tetszett, csak picit rövidnek találtam, de az tényleg jó volt. Szerintem a 2-ik rész a Warhead-et követi.

Az első rész annyira nem jött be.
10.
10.
Kerik
Meg kell vennem!Meg kell vennem! Majd!XD Már várom ebből gondolom már nem csinálnak kötelező olvasmányt ugyhogy olvashatom tovább a magyar szarokat.
9.
9.
Top Secret
Állat jó lenne ha esetleg a Limited editionjába ez a könyv benne lenne.
8.
8.
hedzsooo
#7: Nekem is a kedvenc FPS-eim kozott vannak a Crytek FPS-ek ! :D

A Far Cry 1 is nagyon nagy kedvenc maig is, hiaba fikazzak sokan, h csak 1 techdemonak indult. Szerintem hangulatos FPS az is, maig is. Sztorija annak sem volt tulzasba veve, de ahhoz boven eleg volt, h 1 nagyon kellemes akcio-FPS-t kapjunk. ;)

Aki nagyon jo sztorit akar, olvasson inkabb tobbet, pl. majd ezt a Crysis regenyt, amit egyebkent en is tuti elfogok olvasni. ^^
7.
7.
falselight
#5: francokat. korrekt története volt, főleg az fps-műfajon belül. valóban divat fikázni a crysis-t, az emberek hajlamosak elfeledkezni a remek játékmenetről és a sok lehetőségről, amit nyújtott a játék.
6.
6.
Ha nagyon gonosz és kritikus lennék akkor azt mondanám, hogy a kettő várhatóan rosszabb lesz, mint az egy :(
-Az egyben volt egy közepesen jó story, gyanítom itt egyszerűbb és főleg sablonosabb lesz az egész (pedig néha ott is nagy patakban folyt a nyál :).
-Volt egy kiegyensúlyozott, változatos játékmenet, minimális konzolos beütéssel. Ez itt inkább egy konzolos hack'n'slack + bossfightnak tűnik, mintsem normális fps-nek :(((
-Az egy pont addig volt igazán hangulatos amíg be nem mentünk a hegybe (az ufós rész kiábrándítóan idegesítő volt) aztán amikor kijöttünk megint jó volt. Ha jól látom itt is lesznek humán ellenségek, de főleg ufók ellen harcolunk, akkor meg bassz@k már meg az egészet :)

Egyébként tényleg vicc, hogy milyen divat lett a Crysis-el kapcsolatos trollkodás, csak mert nem volt konzolra és vagy mert nem futott egy csomó ember gépén. Azért vicces, hogy akár a gears vagy a killzone hoz hasonlítva (mint a másik két platform nagyágyúi) semmivel sem sablonosabb, bugyutább, vagy kevésbé mélyenszántó a játék, de hát divat az divat :(
5.
5.
p.balou
3: Igazad van! A Crysis 0 (ejtsd: nulla) történetben!
3.
3.
JoHnNiEE
ha most nagyon gonosz és kritikus lennék , akkor aztmondanám h :D mint mindannyian tudjuk A Crysis nek nem volt erőssége a történet (lehet másképp lesz a 2. résszel, de egyenlőre a wall streeti daráláson kívül mást nem látok benne :P ) tehát, ugyebár inkább grafikában villogott? :D de ha átültetik könyvbe , akkor még azt a oldalát is elveszíti :D , nah de jóóóó, nem vagyok gonosz se kritikus hangulatban se, :D ah inkább megyek Warcraft könyveket olvasni :P
2.
2.
Ha ez a könyv télleg olyan jó lesz, akkor tuti vétel!
1.
1.
NereusLaceee
Hát erre kiváncsi leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...