Mozgóképen a Back to the Future

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 3.
  • Videó
Link másolása
Ha rajtunk múlna, az általános iskolában kötelező tananyag lenne a Vissza a jövőbe-trilógia, de hát nem vagyunk mi olyan befolyásos emberek, így inkább megmaradunk egyszeri rajongónak. Különös hévvel várjuk a Back to the Future: The Game-et is, szerencsénkre pedig már a nyakunkon van a megjelenés.

Jól járnak a játékosok, hogy a Telltale Games dolgozza fel a trilógiát, ugyanis ez a csapat azon kevés brigád közé tartozik, aki egy-egy adaptációt képes úgy megcsinálni, hogy nem csak tiszteletben tartja az alapanyagot (és annak rajongóit persze), de a saját stílusát is tökéletesen bele tudja vinni a produktumba.

Ha ránézünk a videóra, érhető lesz, miről hadoválunk: a Back to the Future: The Game fantasztikusan néz ki (és nem, nem a csilivili grafikáról van szó), ráadásul hiteles és hangulatos is a játék. A történetet ismét Bob Gale írja, a Dokit pedig megint Christopher Lloyd fogja eljátszani - Michael J. Fox sajnos nem vállalta el a szerepet, viszont az őt utánzó srác tökéletesen megállja a helyét.

Az ötrészes sorozat decemberben indul, majd februárban, márciusban és áprilisban folytatódik - a befejezés valamikor később várható. A megjelenés PC-n, PS3-on, Macintoshon és iPaden esedékes.

20.
20.
gyerecske
18.
18.
Kisgyer3k
8((( xbox logót sehol nem láttam
17.
17.
Giggsy
Ez komoly, hogy egyeseknek nem esett le, hogy direkt lett a játéknak rajzfilmes grafikája? Vagy ti a Borderlands-et is szidjátok, hogy milyen csúnya? Nekem város lesz, aztán ki tudja mit hoznak ki belőle. A Vissza a jövőbe nekem soha nem tűnt jól átültethető sztorinak, de aztán ki tudja. Egy próbát megér, és ha nem tetszik, tuti nem a grafikája miatt lesz.
16.
16.
JoHnNiEE
#14: Nah pajtás, mondj nekem egy olyan kalandjátékot aminek ennél "csili-vilibb" gragikája van. IGEN EZ KALANDJÁTÉK LESZ, nyah Hallgatlak ^^ ( A Fahrenheit nem játszik)
15.
15.
IceColdKillah
Csak nekem furcsa a platform listán a Macintosh, mert eddig nem nagyon szoktátok emlegetni... De mind 1, nekem valahogy azaz érzésem hogy vannak "dolgok" amiből nem érdemes játékot csinálni, mert valahogy akármilyen *szán is sikerülne de nem hozza vissza azt a feelinget.

Ez most legyen az én saját véleményem, mert amint látom mindenkinek bejön a game.
14.
14.
ATi0021
11. - Ok nekem se a grafika a legfontosabb, de azért van egy szint amit elvárok. Főleg, hogy 2011 lesz, szerintem ez a játék bőven a határ alatt van. Mert szerintem itt már a játékélmény rovására megy a gagyi kinézet.
13.
13.
MT79
a büdös életben nem tudnék ilyen idiota játékkal játszani
12.
12.
aRkye
#11: Teljes mértékben egyet értek veled!
Sok olyan játékkal találkoztam már, ami grafikailag alul maradt a csúcstól, vagy esetleg az átlagnál is gyengébben szerepelt, de viszont hangulatilag oda tette magát, hogy letenni nem tudtam.
11.
11.
wolf15
Nem tudom mások hogy vannak vele, de engem irritál, hogy egyesek csak a grafikára tudják kiverni...
Nem egy olyan játék van, ahol a grafikában a kor csúcskategóriáját képviseli, de játékmenet, történet,stb-ben csúnyán alul tejesít.

Ennél a játéknál én nem azt fogom nézni, hogy Marty hajszálai egy az egyben úgy nézzenek ki és álljanak, mint a filmben Michael J. Fox-é, hanem hogy vissza tudja-e adni a filmek hangulatát, hogy kezelhető irányítása és jó játékmenete lesz e.
Ha ezeket biztosítani tudja majd, akkor nálam ez egy jó játék lesz.
10.
10.
adriano28
de rettenetesen szar grafika xD már bocs
9.
9.
Norbi-wan
Szerintem is az, de gondolom ez csak valami letölthető játék lesz (nem olvastam el a cikket teljesen úgyhogy ha nem így van akkor javítsatok ki! :D)
8.
8.
ATi0021
Szerintem is gagyi... Többet vártam, mivel többet is kilehetett volna hozni ebből a címből.
7.
7.
JoHnNiEE
áááh jólesz :), csak picit a karakter modellezés nem tetszik, főként a szájmozgás volt nekem nagyon természetellenes :S a környezet grafikája ott van, de vhogy a karakter, nemtudom olyan fura,
nah mindezektől függetlenül nagyon várjuk!!!!!! :D szerencsére még anno feliratkoztam, ugyhogy az első rész teljesen ingyenesen kapom, yuhééé :D
6.
6.
tjames
Kicsit gagyi.... sajnos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...