Májusban jön a Red Faction film

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 5.
  • Csúszás
Link másolása
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a THQ és a SyFy Channel megállapodást kötöttek: míg a kiadó bőszen dolgozza majd fel a csatorna címeit, addig utóbbi filmet készít a Red Faction alapján. Az Origins alcímet viselő alkotás márciusban jelent volna meg az eredeti tervek szerint - ebből lett most május.

Az óriásinak éppen nem nevezhető késést nem indokolta meg a THQ, de valószínűleg arról van szó, hogy a filmpremier kövesse a szintén májusban érkező Red Faction: Armageddon megjelenését. A másfél órásra tervezett mozi előkészületei a héten kezdődtek el, januárban indul a forgatás, majd végül tavasszal várható a bemutatkozás.

A Red Faction: Origins a Guerrilla és az Armageddon közti történéseket dolgozza fel, és elsősorban Alec Mason és a családja körüli eseményekre koncentrál. Természetesen az nem fordulhat elő, hogy szappanoperát csináljanak az akciójátékokból: ahogy Zoenn mester korábban írta, Alec Mason tíz esztendőt csak azzal töltött, hogy meggyilkolt feleségét megbosszulja és megmentse elrabolt lányát, Lyrát. A történetbe itt kapcsolódik be Alec elveszettnek hitt fia, Jake, a Red Faction milícia rangere, aki tovább folytatja húga keresését.

Eközben egy új ellenség üt rajta a bolygón, aminek a vezetője egy hidegvérű katona, aki megesküdött, hogy meghódítja a bolygót, tönkretéve a Red Faction hagyatékát. Jake ebbe nem nyugszik bele, szétrombolja a rezsimet és közben családját is egyesíti.

8.
8.
-OWERLORD-
na ezt megnézem ha lesz szolnokon
7.
7.
simon 555
MadDragon:
tudod milyen csatorna egyáltalán a SyFy?
ott mennek és mentek a legjobb sci-fi sorozatok mint a SG a BSG vagy épp a Sanctuary.és még lehetne sorolni.szerintem te nagyon ossze keversz itt valamit...
6.
6.
CasualCrash
#5: Nem vagy egyedül. : )
5.
5.
zsilvolgyi
:) Nem is tudtam, hogy lesz ilyen.
3.
3.
MadDragon
Jézusom a SyFy Channel? Akkor kb. Megashark vs Giant Octopus szintű filmet várjatok.
2.
2.
Lauditore
1.
1.
Mortis
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...