Zenimax - felvásárolják az Obsidiant is?

  • Írta: InGen
  • 2010. december 7.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, a Zenimax-család egy olyan familíia, amihez szeretnek tartozni a különböző fejlesztőcsapatok, hiszen rosszat még nem hallottunk a mostanában rengeteg stúdiót felvásárló kiadó háza tájáról. Akkor pedig biztosan nem lenne baj, ha megvennék az Obsidiant is, nem?

Először minden azzal kezdődött, hogy a Zenimax a Bethesda mellé felvásárolta az id Software-t is. Utána nem volt megállás, jött az Arkane Studios, a Tango Gameworks és a MachineGames. Minden bizonnyal még ez sem elég nekik, legalábbis legfrissebb értesülések szerint.


Ezek szerint ugyanis a Zenimax most szemet vetett a Fallout: New Vegas fejlesztőire, a neves Obsidianra. A stúdiót az egykori szerepjátékos veterán Black Isle tagok alapították, s azóta olyan címeket raktak le az asztalra, mint a kissé kétarcú Knights of the Old Republic 2, a fantasztikus Neverwinter Nights 2, az erősen közepes Alpha Protocol, s persze legutóbb a Fallout folytatása került ki a kezeik közül.

Az Obsidian jelenlegi legnagyobb projektje a Dungeon Siege 3, aminek a valószínűleg jövőre érkező Diablo 3 ellen kell majd ringbe szállnia.

3.
3.
Mortis
Remélem hagynak nekik teret, mert ha van idejük és elég szabadságuk, akkor nagyon jó kis dolgokat fognak összehozni.
2.
2.
Sun9us
Huh elég jó kis csapatot szedett össze a Zenimax. Úgy néz ki nem olyan Bobby Kotick féle banda.
1.
1.
zsilvolgyi
jó játékokat csináltak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...