Lopakodós Bond-játék készül a Ravennél?

Idén kellemes dózist kaptak Bondból a játékosok, még annak ellenére is, hogy az MGM töketlenkedése miatt az új film munkálatai nem éppen a menetrend szerint haladnak. A jó hír az, hogy lesz folytatás, legalábbis az MI6 rajongói oldal szerint a Raven lopakodós játékot csinál a titkosügynök főszereplésével.

Az MGM anyagilag a béka feneke alatt van, egy ideig az is kétséges volt, hogy elkészülhet-e egyáltalán a huszonharmadik James Bond-film, a történések pedig negatívan érintették a játékok helyzetét is. Most úgy néz ki lesz mozi, még akkor is, ha a vártnál később fog elkészülni, és állítólag egy új játékprojekt is zöld utat kapott.

A múlt hónapban megjelent Blood Stone egész jó, míg az új GoldenEye kiváló akciójáték lett, a kiadónak pedig  - legalábbis a pletykák szerint - esze ágában sincs megszakítani a sikersorozatot: a híresztelések szerint a Singularity-ért és az új Wolfensteinért is felelős Raven Software-re bízta az új rész munkálatait.

Bár a fejlesztésnek már korábban nekiállt a csapat, az MGM-nek és a Ravennél történt átszervezéseknek köszönhető szünet miatt, a játék munkálatai gyakorlatilag még sehol nem tartanak - egyelőre az körvonalazódott csupán, hogy ezúttal egy igazi lopakodós címet kapunk.

Az Activision nem erősítette meg az információkat, sőt úgy egyáltalán nem volt hajlandó kommentálni azokat.

4 komment - szólj hozzá!