Lopakodós Bond-játék készül a Ravennél?

Idén kellemes dózist kaptak Bondból a játékosok, még annak ellenére is, hogy az MGM töketlenkedése miatt az új film munkálatai nem éppen a menetrend szerint haladnak. A jó hír az, hogy lesz folytatás, legalábbis az MI6 rajongói oldal szerint a Raven lopakodós játékot csinál a titkosügynök főszereplésével.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#4
Törölt felhasználó
Singularity nagyon jó játék lett volna szvsz, csak túl konzolos volt (legalábbis nekem pc-n ez hiba :) és nem szeretem a zárt szűk, sötét helyeken 20 km-ről nyakamba ugró zombikkal operáló játékokat. :) De amúgy nem volt rossz.
Na a Wolfenstein az egy teljesen más történet! Amit el lehetett benne rontani, azt mind megtették, hozzá képes a RTCW egy zseniálisan felépített változatos shooter volt! (Leszámítva a katakombás részt, mert az egy rossz vicc!).
Jó bond játékot viszont nem láttam még. A legutolsót meg majd csak akkor nézem meg, ha 2500 alá megy az ára, nekem egy bond sem ér többet annál. Szerintem PB-előtt és után nem volt élvezeti értéke egyik filmnek sem! Azok is csak 1x nézhetőek :( A játékok meg....):
#3
jókép
#2
Nekem se a Singularity, se a Wolfenstein nem tetszett. De mindenesetre nem vészmadárkorok, a Blood Stone-t is nagyon élveztem.
#1
Hajrá csak támogatni tudom őket.