Pachter előfizetést várt a Call of Dutyhoz

A neves piaci elemző, Michael Pachter csalódott, amiért az Activision nem vezette be a Black Ops esetében a fizetős többjátékos üzemmódot. Vajon tényleg ez a jövő, s az Activision egyelőre nem mer szembe menni a játékosok haragjával, vagy szimplán Pachter téved?
  • Írta: InGen

Kommentek

#27
fizessenek csak!:)))))
#26
#24: Igazotok volt, nem 18 ezer a black ops x 360 -ra , hanem csak 14900, sokkal előrébb vagy, nemértitek a lényeget...Na mind1 remélem ettől jobb lesz a napotok h nem 18 hanem 15..:D
#25
#22: hát hülye aki ott vásárol...más helyen ugyanaz 10-12ezer max
#24
#22: hát akkor rendesen elnézted a boltokat, remélem egy játékot sem vettél ezeken a helyeken .... :D
#23
#19: Lehet elírtam +,- 2 ezer forintal , lényegen nem változtat..
#22
#20: Menny be saturnba vagy akárhova, 17900Ft az új jtáékoknak az ára..
#21
#11: A kép hatalmas. xD You made my day! lol.
#20
#18: mióta 18 egy játék?
#19
#18: látom tisztában vagy az árakkal...
#18
Vegyél hdtv-t 150e. ért. Vegyél xboxot 60e. ért. Fizess elő 1 év goldra 17e. ért, vedd meg a játékot 18e. ért, és még fizess a multiplayer opcióért nemtudom hány ezerért, ha lesz kiegészítő pályacsomag, vegyél ms pontokat legalább 8 ezerért...Hány ezer forintnál tartunk?? Basszák ki a jó kurva annyukat, nekem ez a véleménye , kapzsi gecik :D Bocs a csúnya beszédért..
#17
#2: Ne feledd hogy a DLC-k is ott vannak még, azokon is irgalmatlan összegeket keresnek.
#16
#15: azért ,hogy ha vesznek egy újabb Ferrari-Lamborghini-Mazeratti-Ford-Pavarotti faszomtudja kibaszott drága luxusautót, akkor az már orálisan ki is elégítse őket ,ne csak 320-al menjen.
#15
Rengeteg pénzt kaszálnak vele minek ide fizetős multi?
#14
tudom, hogy nem ide tartozik, de volt már two worlds 2 teszt?
#13
Érzelmileg nehéz fizetni azért, ami eddig ingyen volt, de lehet értelme. Van olyan tartalom, amiért szívesen fizetnék, akár annyit is, mint a WoW havidíja.

Lehetne egy CoD virtuális világ, ahol mi lennénk a zsoldosok, akiket fel lehet bérelni, az árat meg a statok alapján vezetett helyezés szabná meg. Valaki levesz egy küldetést, azután megy és összeszedi rá a csapatot. Átböngészi a rangsort, keres snipert, rohamosztagpsokat, bombaszakértőt stb. Ennyi és ennyi kerete van rá, és abból igyekszik kihozni a legjobbat.

Látja ám, hogy Mariah a Numbr One sniper, 32 544 fejlövés, halál egy se. Hm, ez már profi, de kéne a csapatba ez a csaj! Nézzük csak, mennyi a napidíja? Ah, 50 ezer cod-dollár! Ooops! Pár évig még spórolnom kell... :DD
#12
Jogos a felvetés és egyszer úgy is lesz válasz...
#11
Látom Pachter kisasszony még mindig nem fogja fel hogy 99,99999999%-ban tévedni szokott. Utána mindig húzza-nyúzza a dolgot, amíg mindenki azt nem hiszi hogy profival van dolga.

Sebtében készítettem ezt a képet, de szerintem mindenki erre gondolhat ha Pachter megszólal:

http://img146.imageshack.us/img146/4015/1288898402309.png
#10
Oké, egy MMO-nál még megértem, hiszen a WOW-nál a játékosok napi szinten járnak fel éveken át, de egy multis FPS leköt max. pár hónapig, utána már csak időnként játszik vele a legtöbb ember. Vagy felőlem lehet fizetős, de akkor legyenek hetente plusz pályák, plusz szolgáltatás, szóval legyen a seggünk is kitörölve :D Bár a legjobb az lenne, ha végre a tartalomra is figyelnének, és nem mindig a pénz lenne az első, mert az új COD nem rossz játék, sőt kifejezetten jó, de egy picit több odafigyeléssel és idővel hatalmas játék lehetett volna. Ebben a formában tuti nem dobnék ki több pénzt a LIVE mellett (meg egyébként se nagyon).
#8
#5: a vakvezető kutyáknak nem kell jegy...