Még egy teasert kapott az X-Men: Destiny

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 10.
  • Teaser
Link másolása
Örülhetnek az X-Men-rajongók, hiszen nem elég, hogy tegnap bejelentették az X-Men: The Arcade Game otthoni gépes változatainak megjelenési dátumát, mára egy újabb teaser is napvilágot látott a titokzatos Destiny-projektből. Tudjátok, ez az a játék, amiben ismeretlen mutánsokat irányíthatunk.

Az új X-Men játékot a Silicon Knights fejleszti az Activision szárnyai alatt, a sztoriért pedig maga Mike Carey, a Legacy füzetek írója felel majd. Az X-Men: Destiny a döntésekről fog szólni: te döntesz majd például az eddig ismeretlen, az X-Menhez újonnan csatlakozó mutáns sorsáról, ami az előzetes hírek szerint jóval szabadabb játékmenetet ígér, mint amit egy szuperhősős címtől várnánk.

Sajnos a Destiny kapcsán egyelőre meglehetősen foghíjas a kép, ami a játékról kialakult, hiszen a fejlesztők nem igen ontják magukból a zaftos információkat. A mostani videó már a második teaser, s bár ebben egy képkocka erejéig már gameplay jelenetet is láthatunk, konkrétumokra még mindig nem derült fény. Az tuti egyelőre, hogy az újoncok mellett néhány közismert arc is feltűnik majd a játékban: az új kisfilmben többek között Rozsomák és Küklopsz sziluettje is feltűnik.

5.
5.
hedzsooo
.....Haaat, az tenyleg jo lenne, ha ez majd 1 jol sikerult Marvel-vilagbol keszult jatek lenne ! :)
4.
4.
Shadowsomi
Jó kis teaser :D Remélem a játék is ilyen élvezetes lesz :D
3.
3.
Joc1
csak legyen jó véres, jó hosszú és jó fekete humoros :D
2.
2.
Mortis
Ha vannak választási lehetőségek, az már rossz nem lehet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...