A Mass Effect 3-at jelenti ma be a Bioware

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Szinte biztosnak látszik, hogy a Bioware ma esti - pontosabban hajnali - nagy meglepetése a Mass Effect harmadik része lesz, erről az EA Store-ban egy rövid időre feltűnt előrendelési lehetőség árulkodott az elmúlt órákban. A hirdetés azóta eltűnt, még szerencse, hogy a Joystiq srácai lefotózták azt!

Még mindig nem mondjuk 100 százalékig biztosra, viszont most már nagyon úgy néz ki, hogy a Bioware folytatását fogja bejelenteni az itteni idő szerint hajnalban kezdődő Video Game Awards 2010-en. A játék készültéről már régóta tudunk, de a formális bejelentésre még nem került sor, így a zaftos részleteket is jótékony homály fedi egyelőre, noha az egyes pletykák még multiplayer módot is ígérgettek hébe-hóba.

Bár azóta eltűnt, az EA Store honlapján pár órája a fenti hirdetés bukkant fel, amely a Mass Effect 3 - egyelőre PC-s - előrendelési lehetőségét volt hivatott promotálni. A játék hivatalos logója mellett a történet vázlatáról is lehullt a lepel, eszerint "a Föld lángokban áll, a gépek megkezdték az emberiség elpusztítását". Természetesen a megmentő csakis Commander Shepard lehet, akinek össze kell csődítenie a galaxis civilizációit, hogy együtt foglalhassák vissza a bolygónkat!

Ez már azért megmagyarázza az első teaser látnivalók komor hangulatát.

27.
27.
zsoc306
#14: Egy ilyen játéknál ahol a történet és a karakterek ennyire ki vannak dolgozva, nem is értem hogy lehet kihagyni a küldetéseket vagy hogy nem lehet ismerni a társaidat hogy kit hova érdemes elküldeni..
26.
26.
zsilvolgyi
25.
25.
XDannyL
Király sztori! Az előző két rész volt életem legjobb játéka (pedig már 13-14 éve játszadozok).
Már előre látom, hogy nem egy díjat fog besöpörni.
Nagyon nagyon nagyon várom már :P :D Remélem egyből lesz magyarosítás is.
20.
20.
Giggsy
#19: Ja akkor ezért nem sikerült. Nekem Miranda-t leszámítva mindenki lojális volt az első végigvitelnél (ő is csak azért nem, mert még alacsony szinten voltam, mikor volt a balhéja Jack-kel) másodikra már mindenki túlélte.
19.
19.
Eltiron
Úgy lehet kifingani Shep-pel, ha senki sem lojális hozzád a csapatból, vagy a loyal-ok meghalnak, akkor a végén a nagy ugrásnál nem kap el senki. A haverom poénból megcsinálta :D De amúgy tényleg nagyon bénának kell lenni, vagy direkt csinálni.
18.
18.
Maxxer
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TRAILER-t belőle:!!!!
17.
17.
Giggsy
#11: Meghal valakinek a Shepard-je? Azt meg hogy? Van olyan befejezés a 2-ben,hogy Shepard meghal?

Amúgy arra nagyon kiváncsi leszek, hogy a gethek vajon a mi oldalunkon harcolnak majd? És előveszik újra a rekniket? Csak mert ezek mind a játékos döntésén alapulhatnak. Én remélem nem hagyják majd figyelmen kívül az eddigieket (mondjuk a BioWare-re nem is jellemző)
16.
16.
DzsungelCsirke
Sajnálom hogy ez a marha tényszerű kijelentés a meglepetés... Egyértelműen megmondták régen is, hogy trilógiának készül, ráadásul a történet is hatalmas cliffhangerrel ért véget. Én kicsit csalódtam, valami teljesen újat vagy épp Mass Effect spinoffot vártam.
15.
15.
bsg09
A robotos résztől eltekintve ez Star Trek.
14.
14.
Macifasz
#13: Nekem is mindenki túlélte. Amikor jöttek a trailerek meg a fejlesztői naplük, hogy ilyen meg olyan nehéz lesz majd úgy megcsinálni, hogy mindenki túlélje, picit megijedtem, de kár volt.:-D Tök egyszerű a recept, beszélgetni kell a társakkal, meg kell csinálni a lojalitás küldiket, ki kell maxolni az összes hajó fejlesztést, és ennyi. Meg a végén, jó embert kell küldeni jó helyre. Nem bonyolult. Ha valaki ezeket kihagyja vagy leszarja, az játsszon mással. De most komolyan...
13.
13.
zsoc306
Hogy haltál meg Shepard-el? :D
Ha jól emlékszem nálam mindenki túlélte az akciót, csak ismerni kell a társaidat hogy tudd mikor kit és hova kell küldeni.
Az az egy probléma hogy ha most jelentik be akkor jövő karácsony előtt biztos nem játszunk vele.. :(
11.
11.
Macifasz
#7: Semmi, azt már réges rég megmondták a készítők, hogyha meghal a Shepardja valakinek, amihez szerény véleményem szerint ultra bénának vagy szellemi fogyatékosnak kell lenni, szóval hogy erre az esetre nem csinálnak külön történetet. Azok is Shepardal fognak kezdeni, ennyi. És ez érthető, mivel tényleg művészet úgy megcsinálni a játékot, hogy mindenki, még Shepard is meghaljon.
10.
10.
fojesz
#8: A lényeg, hogy ezért valakit kirúgnak az EA-től. :)
9.
9.
Macifasz
#8: Vagy csak az EA hólyíti a népet.:-D Mindenesetre én még ezen előrendelési kép láttán se örjöngök örömömben, majd ha hivatalosan is megtörténik a bejelentés.
8.
8.
Macifasz
Ez még semmit nem jelent, egy grafikusnak kb. 10 perc összehozni egy ilyet. De ettől még nagyon örülnék, ha ma megtörténne a hivatalos bejelentés, de azért várjuk meg az estét.
7.
7.
moustache
Én arra volnék kíváncsi, ha a mi Shepard-unk meghalt, akkor kivel játszunk a 3ban. Az elég gáz volna ha ismét felélesztenék, vagy vmilyen isteni őrült csoda folytán túlélné a robbanást. Ezek már megtörténtek a 2ben és 1ben is. Remélem azé vmi szaftos, akciódús történet lesz.
6.
6.
Kocsis92
nem tud valaki live-streamet a VGA-hoz?
5.
5.
givi6
#4: ( bocsika, előrendelés) :) csak
4.
4.
givi6
platform : pc :(
szval boxra nem írták ki, kár
azért még még lesz rá , remélem,
am, ez így már nem is olyan jó, mert ,már két hete lelötték az oroszok ugye bár, :) hogy me 3-lesz
2.
2.
adikas
Valakinek nincs uj DLC híre akár ruha vagy fegyver is?
1.
1.
LiMiT
Remélem sok sok sok küldi lesz más bolygókon meg más civilizációkkal. Nem bánnám azt se ha 80%ban a földön játszódna, de azért én szeretnék világot látni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...