Uncharted 3: Drake's Deception - itt az első trailer

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 12.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt a Sony és a Naughty Dog megígérték, a hajnalban megrendezett a Video Game Awardson befutott az Uncharted 3: Drake's Deception első trailere. Az előzetesből kiderült: a játék legalább olyan szép lesz, mint az elődje, ráadásul a Sony tőle szokatlan módon már a megjelenési dátumot is kikötötte.

Az Uncharted harmadik részét a héten leplezték le, de nem mondhatjuk, hogy váratlanul: rengeteg pletyka szólt az új részről, ráadásul a Sony újabban minden sorozatához készít folytatást, ezért nem lepődtünk meg, hogy az Uncharted sem marad ki a szórásból. Az új rész története szerint Drake egy eltűnt várost keres az Arab-félsziget sivatagjában - a fejlesztők saját bevallásuk szerint a kihívás miatt választották az új helyszínt.

Az új trailer egyszerűen lenyügöző: átvezető és gameplay jelenetek egyvelege ez, de ami a legfontosabb, hogy MINDEN a játék motorjával készült. A hajunkat le fogjuk tőle tenni, úgy érzem, mégpedig 2011. november 1-jén - ugyanis akkor jön a játék.

8.
8.
rolmanus
#7: Hát erre nagyon egyszerű a válasz: azért, mert nincs kész. :)
7.
7.
danez11
de ha egyszer már kész van a játék(gondolom, mert sok gameplay-jelenetet tettek bele) akkor MIÉRT KELL VÁRNUNK 1 ÉÉVET :(
6.
6.
Mortis
Hoppá. Van egy olyan késem, ami teljesen olyan, mint ami a trailer elején látható. ;)

Nagyon frankón néz ki. Ebből ítélve lehet, hogy beleraknak valami kis túlélő részt is.
5.
5.
Playstation3_GameR
Lesz mire költeni 2011-ben, nagyon erős lehet a játékok terén PS3-ra a következő év. Az Uncharted3 pedig az elsőszámű vétel lesz jövőre.
3.
3.
seci92
Én már most letettem a hajam! Az biztos hogy nagyon durva (=qurva drága) őszünk lesz!
2.
2.
zsilvolgyi
Elő lehet már rendelni:) ???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...