Guillermo del Toro új játéka: Insane

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Guillermo del Toro a THQ-val karöltve szorgoskodik új játékon, amelyet - többek között - az idei VGA-n lepleztek le. Sajnos az Insane-ről gyakorlatilag semmi sem derült ki, de az biztos, hogy a korábbi sci-fis címről szóló pletykák nem egészen voltak igazak.

Első blikkre nekünk egy csonkolós Fűrész- vagy Motel-stílusú horror jut eszünkbe a játékról, ezt mind a cím, mind pedig a teaser videó sejtetni engedi. Persze nem érdemes túlzott találgatásokba bocsátkozni, hiszen az Insane csak 2013-ban fog elkészülni, s addig még van pár hét hátra, a THQ tisztességesen tudja adagolni az infómorzsákat.

A faun labirintusát és a Hellboy-filmeket is jegyző Guillermo del Toro nyáron állapodott meg a THQ-val, hogy közös játék fejlesztésébe fognak. Bár részletek még nem állnak a rendelkezésünkre, az már tuti, hogy a fejlesztésért a Red Faction-játékokat is készítő Volition csapata felel, ami kifejezetten jó hír.

10.
10.
mdr88
szerintem még igazak lehetnek azok a bizonyos pletykák a sci-fis cuccról... ez a trailer annyira nem mutat semmit, hogy ebből még bármi, sőt akármi is lehet :D
9.
9.
MictiaN
#8: az 1NSANE volt :D először én is elgondolkodtam rajta, hogy az a név nincs levédve?!... de igy mindegy is :)
7.
7.
fojesz
#4: Igazad van, köszi, hogy szóltál!
6.
6.
falselight
ez egy teaser. és nagyon is hangulatos.
5.
5.
mamgu
#1: Mi ?? amit nem láttunk . Ebből semmi se látszik egyenlőre .
4.
4.
Grand Hustle President
"A Pán labirintusát"

A Faun labirintusa
3.
3.
Mortis
Na, van egy olyan érzésem, hogy ez sem éri meg a megjelenést...T.T

Imádom a horrort, bár remélem lesz benne pszichológiai is, mert a csonkolás egy idő után inkább nyűg( Lásd Fűrész sokadik része)
2.
2.
XDannyL
Jézusom! Jól láttam a 2013-at?
Az se biztos, hogy megérjük... Hol van az még?
1.
1.
zsilvolgyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...