Jönnek a Cartoon Network játékok

  • Írta: Daks
  • 2005. február 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Midway és a Warner Br. tegnap aláírtak egy szerződést, miszerint a Midway fogja szállítani a Cartoon Network filmek alapján készülő új játékokat.

A Midway és a Warner Brothers tegnap aláírtak egy szerződést, miszerint a Midway fogja szállítani a Cartoon Network filmek alapján készülő új játékokat.

A szerződésben leírtak szerint az alábbi felnőtteknek sugárzott műsorokból készülnek játékprogramok: Aqua Teen Hunger Force, The Brak Show, Harvey Birdman Attorney at Law, Sealab 2010 és Space Ghost Coast to Coast. Ezeket a filmeket a CN az Adult Swim című éjszakai műsorában sugározza (hasonló a magyar TCM-hez, azzal a különbséggel, hogy az AS-ben sorozatokat adnak).

Hogy a kicsiknek is kedvezzenek, készül továbbá az Ed Edd és Eddy, Billy és Mandy kalandjai a Kaszással, és a Dexter Laboratóriuma is című sorozatok játékadaptációja is. :)

Az első játékprogram megjelenése 2006. végére várható.

7.
7.
-callisto-
cash: szivembol szoltal! ezek a nevek nem sokat mondanak (mármint a hirben levok) de a régiek nagyon franyok voltak. Dexter rulez :)
5.
5.
Shifty
Hmm kiváncsi leszek Deedeenek mien szerepet szánnak a készítők:DDD
4.
4.
Ca$h
Jaja, hol van a Two Stupid Dogs, Johhny Bravo, Cow and Chicken es a Power Puff Girls??? Viszont a Dexternek orulunk vala... =)
3.
3.
badguy
Two Stupid Dogot a népnek!! :D
2.
2.
fojesz
Ha ez is olyan lesz, mint a Nickelodeon játékok... :D
1.
1.
Daks
eleg szegenyes a kinalat... nagyon hianyolom a boci es pipi, johnny bravo, mucha lucha es a pindur pandurok jatekokat... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...