A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Lecsengett egy kissé a Gran Turismo 5 utáni őrület, a szokásos slágercímek visszahúztak a legjobbak élére - ez bizony a World of Warcraft: Cataclysm megjelenése előtti csend, hiszen itt még nem számolták el az MMORPG harmadik kiegészítőjének hazai eladásait. Majd a jövő héten.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#14: így van!
#15
#2,#12: én már olyan 2 éve figyelem és mindig ott van a dobogón, vagy legelől. Ilyenek a magyarok :D Meg hát a Sims2 az se semmi...
#14
#13: Ha azt vesszük, hogy mindegyikben rúgod a labdát, akkor igen. De nagyon sok apróság van benne, amikről te nem tudsz, mivel egy ezrest nem költenél rá. Szóval no offense, de ha nem tudom mi fán terem, ne okoskodj;-)
#13
Fifa11? Na most tényleg nem vagyok képbe! A fifa-nak minden része ugyanolyan, és mégis viszik mint a cukrot. Én speciál egy ezrest nem költenék fifára, se más focis játékra.
#12
#2: Ez nekem is furcsa,de ezek szerint sokan imádnak focizni.Amugy szép a felállás.
#11
#8: Ez azért van, mert a Microsoftnak és az EA-nek van a legnagyobb reklámja idehaza.
Bementem már több nagyáruházba mindenhol a Kinect, a Hot Pursuit, meg a SIMS van kirakva, 5 méteres hirdetőtáblán hirdetve. Ebben nagyban közrejátszik, hogy az ő játékai le vannak fordítva magyarra.
#10
Érthetetlen számomra, h egy ennyire elb.szott szar játékot, mint a HP7et ennyien veszik
#9
#8: Ez nem Dél-Korea, ahol a katonaság sajtótájékoztatóján StarCraft-tal példálóznak. :)
#8
Már elnézést, de az eddig létező összes magyar eladási lista valami eszméletlen nevetséges. Azon csodálkozom, hogy az Avatar már nincs rajta. Esküszöm, a magyar embernek fogalma sincs, mi fán terem a játék :P
#7
Ez a SIMS 2 nem akar még eltűnni????
#6
Gt!!! és brotherhood! ezaz
#5
FIFIA első ez durva de az AC job helyet érdemel
#4
#1: Én is örülnék neki de a Adventuressel is el leszek egy darabig.:D
#3
Na majd jön a Cataclysm... :D:D Am tesztje mikor várható a Catának?
#2
fifa első helyen? pfff...
#1
Kinect Sports nekem is kéne :D