Elindult a DC Universe Online PS3-as bétája

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 15.
  • Korai verzió
Link másolása
Örülhetnek a képregényrajongó PlayStation Plus felhasználók! A hét elején a Sony elhintette az érkezését, tegnaptól viszont immáron tölthető a PS3-as kliens. A bétateszt kiemelt fontosságú a japán cég számára, hiszen, ha minden a tervek szerint halad, akkor a régóta halogatott megjelenési dátumra is fény derülhet.

Kizárólag a PSN prémium szolgáltatására előfizetők részesülnek a korai tesztlehetőségben, de ők mindenféle előregisztráció nélkül kezdhetik meg a letöltést. Ami nem lesz sétagalopp, tekintve, hogy a DC Universe Online kliense 15 GB szabad merevlemez-kapacitást követel meg, ami 3-4 óra malmozást követel meg átlagos internetsebesség esetén.

Az első vélemények szerint a karakterdesign remekül fest, az osztályok közötti egyensúly is kellően finomhangolt, bár az kezdeti lelkesedésre kicsit rossz fényt vetnek az ismétlődő küldetések, persze ez később még változhat is.

A közösség visszajelzései alapján dől el, hogy pontosan mennyi utómunka szükséges még a játékon; az biztos, hogy 2011-ben jelenik meg a végleges változat - PS3 mellett PC-re is -, de a pontos dátumra még várnunk kell.

11.
11.
renato999
Nekem sajna ninsc PS+, akartam venni beírkáltam a kártyám adatait, azt írja rossz adatok, de azért jött az SMS, hogy a sony szépen levont 1 dollárt a kártyámról -.-'' I luv Sony
10.
10.
Sheodon
Nos én azon szerencsések közé tartozom, akik jelentkeztek, mint tesztelő a bétára, és felvételt is nyertem, vagyis én Playstation Plus nélkül is játszhatom és letölthettem a DC Universe Onlinet. Sajnos igaz, hogy gyors net kell hozzá, hogy játszható legyen (és még úgy is idő), de higyjétek el, megéri! A karakter kreáló nagyon kidolgozott, a ruhák nagyon részletesek és rengeteg a választék, a harcrendszer átlátható és egyszerű, és ez az első MMO, amiben tényleg ott vannak az RPG elemek, és beleéli magát az ember.

Legyen akár hős, vagy gaztevő.
8.
8.
lac15
Mivel az első hsz-odban azt irtad h nem akar a román accodon elindulni, nem vagyok benne biztos, de nem hinném hogy a storéról letöltött "fizetős" dolgok indithatóak másik accon.
7.
7.
NECROSMOKE
#5: Természetesen,hogy csak eggyen van csak PLUS akkom,Angol Store-on.Miért?te mennyire számitottál?csak ugy ne hanyigálok ki 40 fontot.
6.
6.
NECROSMOKE
Mivel online-os nem igen vennék ilyen gémet de kiszeretném probálni már de a k.net véget nemigen van esélem meg az is,hogy 15 GB.De az inditó amit letöltöttem az bezzeg csak 121 MB volt.Akárcsak a MAG-nál,annál is pont igy volt.
5.
5.
lac15
1# Neked hány accon van pspluszod?:D
Én este töltöttem le, csináltam már egy karit, meg az első gyakorló questet megcsináltam. Másra nem nagyon volt időm, de eddig nem tűnik rossznak.
4.
4.
MR.T
sry nem Fasz hanem Fasza xD
3.
3.
MR.T
Szerintem Fasz. a wowot is idő múlva ha jól megcsinálták túlfogja szárnyalni
1.
1.
NECROSMOKE
Már letöltöttem de nem akar a román useremen elindulni,még az angolon is fel kell töltsön egy csomot(lassu a netem)még ott sem indult el nekem.Faszba a régiókkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...