Elindult a DC Universe Online PS3-as bétája

Örülhetnek a képregényrajongó PlayStation Plus felhasználók! A hét elején a Sony elhintette az érkezését, tegnaptól viszont immáron tölthető a PS3-as kliens. A bétateszt kiemelt fontosságú a japán cég számára, hiszen, ha minden a tervek szerint halad, akkor a régóta halogatott megjelenési dátumra is fény derülhet.

Kizárólag a PSN prémium szolgáltatására előfizetők részesülnek a korai tesztlehetőségben, de ők mindenféle előregisztráció nélkül kezdhetik meg a letöltést. Ami nem lesz sétagalopp, tekintve, hogy a DC Universe Online kliense 15 GB szabad merevlemez-kapacitást követel meg, ami 3-4 óra malmozást követel meg átlagos internetsebesség esetén.

Az első vélemények szerint a karakterdesign remekül fest, az osztályok közötti egyensúly is kellően finomhangolt, bár az kezdeti lelkesedésre kicsit rossz fényt vetnek az ismétlődő küldetések, persze ez később még változhat is.

A közösség visszajelzései alapján dől el, hogy pontosan mennyi utómunka szükséges még a játékon; az biztos, hogy 2011-ben jelenik meg a végleges változat - PS3 mellett PC-re is -, de a pontos dátumra még várnunk kell.

11 komment - szólj hozzá!