Elindult a DC Universe Online PS3-as bétája

Örülhetnek a képregényrajongó PlayStation Plus felhasználók! A hét elején a Sony elhintette az érkezését, tegnaptól viszont immáron tölthető a PS3-as kliens. A bétateszt kiemelt fontosságú a japán cég számára, hiszen, ha minden a tervek szerint halad, akkor a régóta halogatott megjelenési dátumra is fény derülhet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
Nekem sajna ninsc PS+, akartam venni beírkáltam a kártyám adatait, azt írja rossz adatok, de azért jött az SMS, hogy a sony szépen levont 1 dollárt a kártyámról -.-'' I luv Sony
#10
Nos én azon szerencsések közé tartozom, akik jelentkeztek, mint tesztelő a bétára, és felvételt is nyertem, vagyis én Playstation Plus nélkül is játszhatom és letölthettem a DC Universe Onlinet. Sajnos igaz, hogy gyors net kell hozzá, hogy játszható legyen (és még úgy is idő), de higyjétek el, megéri! A karakter kreáló nagyon kidolgozott, a ruhák nagyon részletesek és rengeteg a választék, a harcrendszer átlátható és egyszerű, és ez az első MMO, amiben tényleg ott vannak az RPG elemek, és beleéli magát az ember.

Legyen akár hős, vagy gaztevő.
#9
#2: szerintem is
#8
Mivel az első hsz-odban azt irtad h nem akar a román accodon elindulni, nem vagyok benne biztos, de nem hinném hogy a storéról letöltött "fizetős" dolgok indithatóak másik accon.
#7
#5: Természetesen,hogy csak eggyen van csak PLUS akkom,Angol Store-on.Miért?te mennyire számitottál?csak ugy ne hanyigálok ki 40 fontot.
#6
Mivel online-os nem igen vennék ilyen gémet de kiszeretném probálni már de a k.net véget nemigen van esélem meg az is,hogy 15 GB.De az inditó amit letöltöttem az bezzeg csak 121 MB volt.Akárcsak a MAG-nál,annál is pont igy volt.
#5
1# Neked hány accon van pspluszod?:D
Én este töltöttem le, csináltam már egy karit, meg az első gyakorló questet megcsináltam. Másra nem nagyon volt időm, de eddig nem tűnik rossznak.
#4
sry nem Fasz hanem Fasza xD
#3
Szerintem Fasz. a wowot is idő múlva ha jól megcsinálták túlfogja szárnyalni
#1
Már letöltöttem de nem akar a román useremen elindulni,még az angolon is fel kell töltsön egy csomot(lassu a netem)még ott sem indult el nekem.Faszba a régiókkal.