Előzetesen az új Dead Space anime

Ha emlékszünk még a 2008-as Dead Space animéra, akkor valószínűleg jó emlékeink vannak róla, mert igen ütős cucc volt. Most azonban folytatódik a sztori, és még brutálisabbnak és nagyszabásúbbnak tűnik, mint valaha. Igazi sci-fi eposz válik a Dead Space-ből.
  • Írta: InGen

Kommentek

#20
#19: szerintem is
#19
Atyaég! Hogy ez mennyire durva lesz!
#18
#17: Na, abban a filmben pont tetszett az összes grafikai megvalósítás. Amit fel tudok hozni negatív példának az a Batman: Gotham Knight. Az is ilyen, többféle animációs stílusú. Azok közül az egyik bűn rossz.
#17
#16: Akátr a Dantes Inferno is.Ott is amig a főhös a pokolban az utolsó bugyorba zarándokolt,addig három rajzmesteren ment kersztül.Az 1iké kiváloan nemt etszett nekem.De maga az előhozatallal nem volt problémám.Meg voltam elégedve,akkár maga a gémmel is.
#16
A műanyagnak tetsző grafika nagyon ratyi, de tényleg. Emellett: érdekes, véres, látványos, és nem mellesleg anime. Kötelező! :)
#15
A történet jellegéből adódóan nekem jobban tetszett az amcsi karcosabb karakterdizájn , és tényleg kár lenne keverni a cgi-t a rajzal bár ha ügyesen csinálják azt is lehet jól , de olyan szar csak nem lesz . Mindegy DS örüljünk hogy van .
#14
maga az "anime" pedig....legalább jön ilyen is. ALig van vmi normális átdolgozás, így én mindig megbecsülöm ezeket is.
Aárcsak a w40k:ultramarinest is majd. Hiába szólták le, ha 1szer a büdös életbe nem dolgozzák fel azt az univerzumot ( ha meg igen az is meglepi az embert) akkor azzal kell beérni.
#13
#8: a felénél esett le nekem,hogy ez cg lesz
Ugyanolyan mint a vexille vagy az appleseed is. Engem nem zavar, király volt az is.
#12
áh gecc, faxa lesz
és van oan morbid is mint az a tapló : Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan (8 részes anime xd) de am faxa
#11
A két animénak úgy kellett volna kinéznie, mint a játéknak. Az nagyon ott lett volna. Kár volt így "elműszieskedni" a stílust. Ez olyan gyerekrajzfilmes feeling. Kár érte.
#10
a 3D-s jelenetek tényleg nagyon gagyik de a fejek megrajzolása most már jobb nekem az elsőben az nem tetszett gondolom az az amcsi stlye kár h nem profi japán stúdióval csináltatják akik már leraktak pár kultusz animét az asztalra mer ez is ilyen amcsinak tűnik viszont a sztori és a jelentetek most jóval durvábbak lesznek tehát must see:D
#9
#4: Akkor az Ur áldjon meg a szülinapodon!
#8
ez most rajzolt, vagy animált lesz? mert eléggé gáz lenne, ha menetközben váltakozna közöttük. Inkább legyen rajzolt
#7
#6: 3d-s rendert tényleg hagyhatták volna, ha csak ilyenre futotta.
#6
az első a nemlétező sztorinak hála fabatkát nem ért. ez - leszámítva a borzalmas 3d-s részleteket - már valamivel jobban néz ki.
#5
Törölt felhasználó
jóféle!
#4
Január 25 az pont a szülinapom, lehet h akkor kapok szívrohamot XDDDDD
#3
drakecsajModerátor
Ezaaz! Alig vároom!
Január 25...de messze van az még :(
#2
hát ... elég gáz hogy egyszer így néz ki máskor mag úgy ... de attól még nem lehet rossz
#1
Meg kell hagyni,jól néz ki.Biztos vannak fosos jelenetek is(ahol a paara győzedelmeskedik feleted)