Fight Night Champion - az irányítás

  • Írta: tjames
  • 2010. december 17.
  • Videó
Link másolása
Sokat hallottunk már arról, hogy a jövő év március elsején érkező Fight Night Champion új irányítási móddal fog érkezni. Hát most végre megtudjuk milyen is az! Fő alternatívának megmarad az analóg karos módszer, de jelentősen egyszerűsítették azt. Mozgásban láthatjuk, hogy miről is van szó.

Ez persze nem jelent visszalépést az elődökhöz képest, sőt! Az új részben például az egyenes ütéseket is üthetjük "erőből", azaz a jobb felső ravasszal kicsit több erőt adhatunk az ütésekbe - ez például nem volt eddig. De vissza fog térni a gombos irányítás is, azok számára, akiknek az analóg karos rendszer nem jön be. Ezenkívül próbálják még életszerűbbé tenni a játékot, így sokkal több lehetőségünk lesz együtéses K.O.-ra mint korábban. Az eddig látottak nagyon meggyőzőek, én várom mint a messiást!

7.
7.
Fetto
ko-s ütéssel nehéz is betalálni,és valljuk be ilyen igaziból is van:)
6.
6.
szabovagyokk
Szerintem az analóg sokkal életszerűbbé teszi a dolgot, valamint így több skillt igényel az egész ezért érdekesebb . . a lényeg, hogy fényévekkel jobb, mint a gombos. Mindenesetre az egy ütéses K.O.-t KURVÁRA UTÁLOM !
5.
5.
waynerooney108
#4: A legjobb a FN részeiben az irányítás !!!!!! Remélem az új mégjobb lesz!
4.
4.
NECROSMOKE
Nekem abszolute nem tetszik az a qva analógos irányitás.Jobb szeretem gombokkal letudni a puncsokat
2.
2.
zsilvolgyi
kár ebből játék, csak agresszió:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...