Itthon is tarolt a World of Warcraft: Cataclysm

Megérkeztek a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplisták. Az élen - ki hitte volna - a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Cataclysm végzett, a játék megjelenése pedig húzott egy picit az előfizetői kártyák és az előző adalék, a Wrath of the Lich King értékesítésein is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
Dicséretes, hogy a FIFA ilyen jól tartja magát. Mondjuk meg is érdemli.

A Cataclysm-től nem is vártam mást. Csak azt furcsálom, hogy a WotLK még mindig fent van a listán. :D
#6
PS3 GT5!
#5
nemkell ide teszt hisz úgyis jólesz annak aki warcraft & wow fan :P mint pl én
ui: csak aki nemszereti,utálja a wowot az nekezdje el h a wow ígyszar úgyszar...nemszar csak neked nemtetszik és PONT
#4
#2: Egy MMO-teszt nem órákig tart... főleg nem a WoW esetében. Ahhoz hogy lehessen egy korrekt tesztet írni, szvsz megkéne ismerni minden választható class-on ejtett módosításokat, a két új classról nem is szólva, aztán ott vannak az új talent-tree-k, az új insták és a satöbbi. K*baszott sok idő, mire megfelelő tudásanyag összegyűlik egy ilyen játékról.
#3
a pontos darabszám engem is érdekelne btw Speper sztem arra még várhatsz mert MMORPG-t eleve rohadt sokáig tart tesztelni, hát ha még egy Cataclysmról beszélünk
#2
Büntet a Cataclysm és nem is baj! Hamarosan én is visszafizetek, már csak a téli szünetet várom! Játék már megjelenés óta megvan :) Catclysm teszt amúgy mikor várható kedves GK?
#1
azért egy itthoni cataclysm eladási szám érdekelne, már csak ugy kiváncsiságból is, vhogy mindig is hiányoltam az ilyen tipusu hírekből, a pontos darabszámokat :)