3 millióan játszanak a Need for Speed Worlddel

Hárommillióan játszanak a Need for Speed Worlddel, jelentette be az Electronic Arts. A játék nem sikerült különösen jól, amolyan kegyelemdöfés volt a haldokló, még éppen feltámadás előtt álló Need for Speed-sorozatnak, viszont az ingyenessége miatt - úgy látszik - mégis sokan "vevők" rá.

A Need for Speed World júliusban mutatkozott be a nagyközönség előtt, s bár eleinte sokan játszottak az autóverseny-sorozat online kivetülésével, a lelkesedés később, papírforma szerint alábbhagyott. A játék alapvetően csak a tizedik szint eléréséig volt ingyenes, majd ezt a korlátozást szeptemberben eltörölték.

A frissítések és az új autók folyamatosan érkeznek a játékhoz, ráadásul mostanában jelentek meg a francia, az orosz, a spanyol és a lengyel verziók is, amelyek valószínűleg újabb játékosokat csábítottak el. Jelenleg hárommillióan játszanak a Need for Speed Worlddel, ami a játék közepes értékelései mellett nem is számít rossz teljesítménynek, főleg ha figyelembe vesszük, hogy az online játékok piaca mennyire kényes a minőségbeli különbségekre.

23 komment - szólj hozzá!