3 millióan játszanak a Need for Speed Worlddel

Hárommillióan játszanak a Need for Speed Worlddel, jelentette be az Electronic Arts. A játék nem sikerült különösen jól, amolyan kegyelemdöfés volt a haldokló, még éppen feltámadás előtt álló Need for Speed-sorozatnak, viszont az ingyenessége miatt - úgy látszik - mégis sokan "vevők" rá.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
Igazából ha lenne egy magyar csatorna az éterben, és az eu. szerveren nem csak ciril betűs chat-eléssel találkoznék akkor le tudna ültetni. WoW-ban annó megszoktam hogy váltogatok a csatornák között. Amúgy nem rossz, el lehet vele szórakozni. Persze összességében 4/10 :D Nagyon nem találták el.
#22
"Jelenleg hárommillióan játszanak a Need for Speed Worlddel"
ennyi a tevékeny felhasználó
amugy tanusíthatom is h az európai szerón sokkal többen voltak szeptemberben
#21
persze nekem is ez a véleményem és eddig is szerettem a nfs sorozatot, nekem a hot pursuit is tetszik és semmi bajom az irányításával (mert sok helyről hallottam h nem jó) mindenkinek van egy kialakult stílusa a játékok terén is és aki csak a rossz oldalát látja a game-nek az azért van mer nem ez a stílusa
de ez egy szórakoztató game ha vannak haverjaid akivel tolod és a bug nem is idegesít annyira ilyenkor
(de most csináltak egy patchet ami nagyon érzékennyé tette a kormányzást és remélem mihamarabb kijavítják)
#20
Sziasztok ! Szerintem ez 1 jo jatek, ha azt is nezzuk, h ingyenesen elerheto.

Nekem a Most Wanted is tetszett, ez pedig hasonlit ra szerintem, igy bejon, plane a hatalmas terkeppel. A multi meg csak a hab a tortan. ;)
#19
Törölt felhasználó
Sztem ez a 3 millió azt jelenti, hogy ennyien próbálták ki a játékot. Forrást tudna linkelni a hír írója? Am azt veszem észre, h egyre kevesebben játszanak vele, és egyre több az idegesítő bug.
Pár kis dolog ami sztem sokkal jobbá tehetné a játékot:
- klánok (elég lenne 3 betű, amit a név elé lehetne tenni)
- manuális váltó
- billentyű állításának lehetősége
- nyelvek szerinti channelek
stb...
#18
Nemtudom gyerekek, én tartok tőle, hogy most inkább azokkal kell egyet értsek akik becsmérlik a játékot....sajnos meg tudom érteni őket. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy a Need For Speed az egy név, amitől azért valamiféle minőséget várna el az ember, de ebben a játékban az nemigen található, másrészt még sok egyéb idegesítő dolog van benne amit kábé napestig sorolhatnék. Jó, azért vannak benne próbálkozások, de szerintem nem hozza azt a színvonalat amit egy igazi NFS játéknak kéne. Most ez azért lenne mert ingyenes? Hát akkor ne is haragudjon a kedves EA, de akkor inkább már tegye fizetőssé az egészet, vagy szüntesse meg, mert ez így biztos nem jó. Aki ismerte a Project Torque-ot és egy kicsit összehasonlítja a két játékot az szerintem könnyen rádöbbenhet, hogy abba a játékba volt egy csomó jópofa ötlet, és nem akart mindenáron arra kényszeríteni, hogy a pénzedet költsd a játékban mint az NFS World....
Bár úgytűnik ez nekem nagyon csak a saját véleményem, mert ha 3 millióan játsszák....
#17
Szerintem kb az összes NFS meg sport jatek az EA "erdeme" a többi jo jateknal meg inkabb a studioke. Bio EA elött is jot csinalt. Ezutan is azt fog.
#16
szép teljesítmény
#14
#13: Ez így van! De a ramaty nfs-ek sem az EA hanem a csudálatos Blackbox studio keze munkáját "dicsérik"! Ugyi mivel az EA kiadó....
#13
#11: én szerintem a ME 1-2, Da az inkább Bioware termék ezek az ő érdemeik nem a EA-é
#11
#10: őőő izé....ME1-2, Dragon Age pl mond neked vmit? -.-
#9
Szép szám remélem az 5M is elérik.
#8
bug az minden game-be van de emellett szerintem el lehet szórakozni vele
és ami jó mindig van új dolog néha új kocsi néha egy patch (pl most csinálták meg az éjszakai módot)
és azokat a rohadékokat akik nem tudnak vezetni csak lökdösődnek kikéne bannolni
mert nem egyszer vették el a kedvem h aznap még játszak vele
de a bugok meg annyira nem gyakoriak h zavarjanak
nekem ez a véleményem és ha vannak haverok akkor nehéz megunni
ajánlom minden kezdőnek a nissan silviat mert még 20-aa szinten is lenyomhatsz vele mindenkit ha jól tuningoltad :D
#7
őszintén szólva, én még nem játszottam vele, de amilyen bugokról hallotam..... :)
#6
De egy Ghost módnak nagyon örülnék mert frászt kapok mikor a sok kamikaze idióta tönkreteszi a versenyemet mert nem figyel a többiekre, meg faltól falig megy.
Orion: http://world.needforspeed.com/
#5
és honnan lehet letölteni?
#4
#2: Köszönjük Emese örülünk intelligens hozzászólásodhoz...
A játék megjelenése óta tényleg kiforrottabb lett. Ha ingyen akarsz egy pár estét kellemes körülmények között eltölteni, ez a játék kiválóan alkalmas rá. Teszem hozzá, hogy én nem vagyok egy nagy autósjáték rajongó, de ez a játék megfogott, míg a többi NFS-re rá se bírok nézni.