GTA nélkül is nyereséges lett a Take-Two

A Take-Two hosszú ideje küzd azzal a problémával, hogy gyakorlatilag képtelen profitot termelni új GTA kiadása nélkül, márpedig arra nincs lehetőségük, hogy évente új résszel bővítsék a népszerű sorozatot. Idén viszont minden összejött a kiadónak: a Red Dead Redemption és az új NBA is óriási siker.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
na én akkor is megmaradok a mass effectnél.:D (igaz ennek semmi köze ehez... :))
#8
a read dead tényleg jó lett, volt szerencsém kipróbálni. esetleg valaki nem tudja, hogy van-e esély egy pc-s verzióra?
#7
#4: Leginkább azt hogy lovaglok meg lövök. Jó, végülis a Gta-ba is kocsikázni kell meg lőni, de számomra az az igazi. A Red dead redemption olyan mint a gta, csak a vadnyugatra van építve a sztori. Egyébként nem tartom rossz játéknak, ha a Gun játékkal nem nyomattam volna annyit valszeg meg is vettem volna a redet. Csakhogy a Gunnal annyit játszottam hogy kicsit beleuntam a vadnyugatba. Egyébként szerintem a Rockstaros srácok vannak a legjobb úton a játékosok igényeihez! Jó sztori, szabadságérzet, akcióorgia és még miegymás. Ez kell a játékosok zömének!
#6
RDR zsír meg már jöhetne 1 újabb GÉTÉA is
#5
Hát igen, jó lenne már egy új GTA!
#4
#2: Mit tartasz benne sablonosnak ?
#3
Megérdemlik. Tényleg jó játék a RDR.
#2
Azért én a Gta-kat tartom a legjobbnak a Take-twotól. Sajnos a Red deaddel nem játszottam mert sablonosnak tartom. A Duke nukemet várom! Kíváncsi leszek vissza-e tudják hozni a játék régi hangulatát.
#1
azért ha az elektronikus arcok nem lövik le a saját NBA projektjüket, ennyire nem lenne durva a nyeresége ;) de mindenesetre megérdemlik, a Red Dead hatalmas játék