Megfilmesítik a Madden-átok jelenségét

Filmet készít az Electronic Arts a Madden NFL, pontosabban az egyik hozzákötődő jelenség, a Madden-átok alapján: az átok régóta él a köztudatban, eszerint az a futballsztár, aki a Madden NFL borítóján pózol, a karrierje összeomlására számíthat. A játékosok nem hisznek a jelenségben.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
hihihihi XD A raidersnek nem kell félni hisz egyenlőre egy játékos sincs a láthatáron akit ez érintene XD :(
#8
2.) Jó rólad gondoltuk, hogy a Te sportod a pasziánsz ;) , egyszer eljön a te napod is és kapsz ilyen témájú filmet :P

endorphyn!
csak nem Seattle rajongó vagy :) nem irigyellek :)
Ez attól még nem több, mint 1%
#7
1%? Annal mar joval nagyobb. Nemetorszagban egy ottani nagy csapat meccsen tizen ezrek is lehetnek. Itthon a Sport TV vezeto musorai kozott vannak az amerikai foci kozvetitesek. Az en ismeroseim kozul is jopar nezi, pedig nem ismerik egymast es nem a foci miatt vagyunk kapcsolatban.
#6
#5: hülyeség
a játékosokat nyilván nem fogja elriasztani egy kis babona az esetleges felkérés elvállalásától, hisz nagyon komoly pénzről van szó, a vevőket meg minden sokkal jobban érdekli, ha van koré csapva valami ilyen legenda
#5
Ha komolyan gondolná az EA ezt az átkot, marhára cáfolná nem pedig világgá kűrtölné egy film keretein belül.
#4
tipikus zseniális ea sports-húzás akkor meglépni ezt, amikor pont megcáfolódik a dolog, Brees idei, vagy akár Fitz tavalyi szezonjának koszonhetően...
#3
Létező jelenség, de inkább csak azért mert ebben a sportban gyorsan elhasználódhatnak a nagy nevek, egy egy komolyabb sérülés és kihagyott idény után nehéz visszatérni.
Mindenesetre jöhet a film, jó amerikai focis filmek mindig jöhetnek (annak az 1% aki európában szereti :))
#2
Egészségükre.

A Pasziánsz filmről nincs hír? X)
#1
LOOOL... nem semmi :)):))... xD