Januárban jelenik meg a DC Universe Online

Szinte az utolsó utáni pillanatban jelentette be a Sony Online Entertainment a népszerű képregényes univerzum alapján készült MMO megjelenési dátumát - ezek szerint a jelenleg is zajló bétateszt kirívó hiányosságokat nem mutat fel, pár hét várakozás után a kezünkbe is vehetjük.

A korábban nyilvánosságra hozott 2010-es novemberi dátumot nem tudták tartani a fejlesztők, de szerencsére a csúszás nem olyan eget rengető, mint azt korábban hittük. A vállalat most bejelentette, hogy 2011. január 11-én PC-n és PS3-on egyaránt a boltok polcain landol a DC Universe, de csak a tengerentúlon - Európába január 14-én érkezik a csomag.

A játék nagy érdeme az, hogy létrehozhatjuk benne lelkünk legmélyén lakozó gonosz, avagy jóságos szuperhősünket a számtalan képesség közül mazsolázva, ám ha a testhez simuló latex öltözet nem lenne menő, akkor a külcsín megalkotásakkor csiliónyi lehetőség áll rendelkezésünkre. Az első harminc nap ingyenes lesz, de aztán 13 eurót kell leperkálnunk havonta, ha tovább szeretnénk játszani. Szerencsére 180 euróért örök életre megvásárolhatjuk a jogot a DC Universe-hez, ezáltal nem kell havonta bíbelődni a tranzakcókkal.

9 komment - szólj hozzá!