Operation Flashpoint: Red River látnivalók érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 22.
  • Videó
Link másolása
Szerencsére a Codemasters némileg filmszerű, korrekt történeti szálat rittyent az új Operation Flashpointhoz, melynek egyik főszereplője Damien Knox őrmester, aki a legújabb videóban a baka el is magyarázza szépen, mi a szerepe a tádzsikisztáni konfliktusban. Pluszban négy új kép között csemegézhetünk.

Az Operation Flashpoint harmadik része támogatja a négyfős kooperatív játékmódot, a kampányba bármikor becsatlakozhatnak cimboráink is, ha kedvük szottyan hozzá. Emellett a játék képi világa kicsit a katonai dokumentumfilmek "rángatozó", sisakra szerelt kamera-mozgásra fog emlékeztetni, még jobban visszaadva a realitásérzetet.

 

 

A játék kreatív producere, Sion Lenton szerint a jelenkor háborúit boncolgató játékok többsége nem megfelelő irányból közelít a témához, legtöbbjük túl ellenszeves. Ezért találtak ki egy fiktív hadszínteret, mely hűen emlékeztet azért Afganisztánra. A legújabb videóban Knox őrmestert ismerhetjük meg:

8.
8.
wigyory
Csalogatós a dolog, jónak tűnik! :D
7.
7.
peti1106
Wow! Jobb lesz sztem mint a Dragon Rising
6.
6.
lackosor6
Nekem is tetszett a DR, viszont tényleg nevetségesen kevés járművet lehetett használni benne! Se helikopter, se vadászgép! Ha a kampányba nem is teszik bele, legalább külön küldetésként megcsinálhatnák!
5.
5.
Mortis
Nem csigázott fel túlságosan. Szeretem a militarista dolgokat, de az ARMA jobban megfogott. Azért bízok benne.
4.
4.
Paulka
remélem jólessz! :) az előzőben nem csalódtam remélem ezzel is így leszek :D
3.
3.
Csoola
nekem az elözö is nagyon tetszett és végig is nyomtam, csak "kevés" volt, föleg a jármüves részek miatt szerintem, alig volt benne legalábbis, az elsöben emlékszem volt direkt helikopteres meg hasonlo küldetés, az nagyon hiányzott, jo lenne ha ebben több különféle jármüves rész lenne
1.
1.
gamerman15
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...