Az EA gerjesztette az Infinity Ward botrányt?

Új fordulatot vett az Infinity Ward vezetőinek elküldése után kirobbant botrány: az Activision 400 millió dolláros kárpótlást követel az Electronic Artstól, mert szerinte a konkurens óriáskiadó gerjesztette a szerződésük megszegésére a Call of Duty-sorozatot fejlesztő csapat fejeseit.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#21
#8: annak se igazán jó grafja, de a műanyag helyett inkább gagyi lett sztem.
#10: egy alapszinten jó, de teljesen műanyag és 2004 óta nem kapott új grafikus motort.
#12: megsúgom nem cod4, hanem cod2 óta ugyanaz. :) szal ennyire szarik az Acti a játékosokra. Pénzt nem fektetnek új fejlesztésbe.
#20
#16: Nekik csak egy dolog a fontos és az a pénz. A CoD is azért nem fejlődik semmit, mert így is simán hozza a zsét. A BO a 4. ugyanolyan játék más skinekkel mégis veszik mint a cukrot. Állítom, hogy a reklámra többet költenek mint magára a játékra legalábbis ez látszik rajta! De amíg nincs konkurencia és az emberek igényszintje ilyen alacsony addig még 2-3 ilyen CoDot simán kipréselnek magukból. Persze a PCs eladások gyengék, mert mások az igények és bizony a játék is igen gyenge színvonalú PCn. De ez őket nem érdekli. Mutogatnak a warezra holott inkább magukra kéne.

maxgraham: Hajlok rá, hogy egyetértsek veled! :D

A két cégről meg annyit, hogy egyik kutya másik eb. Az EA köszönhetjük az évről évre kiizzadt fantáziátlan folytatásokat amit az Activision is szépen átvett a CoDnál. Az Activison-ről meg hallunk épp eleget. Mindkét cégre ráférne egy seggberúgás bőven. :)
#17
#16: hát igen.... a half life 2 ben voltak az első komolyabb fizikai effectek. és bizony ma is megállja a helyét. :) annyit hozzáfűznék, hogy a cod 1, cod 2 még fasza volt (anno....) a többi már tényleg nem volt nagy szám. (gondolok ezalatt a cod 4-6 stb..) semmi fizika.... szval ezen látszik hogy mennyit foglalkoztak ezekkel. ha nem csak a pénzröl szolna az egész, nem csak összedobnák ezeket a játékokat, hanem megcsinálnák normálisan ezeket. (hozzáteszem még azt is, hogy inkább késsen egy játék akár fél évet is, minthogy kiadjanak a piacra egy szart... de azért a Half life 2 episode 3 megjelenhetna már!! :D )
#16
Sziasztok.

Szerintem kár vitázni, hogy melyik a szebb game, vagy melyiknek van jobb fizikája!!
Ha mindent kihoznának a fejlesztők a jelen generációs konzolok erejéből akkor nem sok újdonság maradna jövőre, és a következő évekre ezért csöpögtetik az újításokat évről évre, hogy mi játékosok biztosan megvegyük kedvenceinket.
PL: http://www.youtube.com/watch?v=ccOl3yUrdLo&feature=related
Hozzáteszem, hogy a Half-Life2: 2004. november 16-án jelent meg, de szerintem a mai napig megálja a helyét!!!!!!!!
#15
Ez nevetséges, szappanoperába illő jelenet! Elhiszem, hogy mindkét cégnek a profittermelés a legontosabb, de azért ilyesmit tenni( ha igazak a vádak)
#14
#13: De legalább van benne fizika!!! :) Sőt még a CS:source-ba is több van mint a CoDba! :)

A CoD-ba annyit nem tudtak megcsinálni, hogy legalább a hordók fölboruljanak, ha robbanás van. Persze 1-2 törmelék van de 2010ben sztem ez kevés mikor már egy Far Cryban is föl lehetett borítani egy polcot az első 2 percben... :P
#12
#10: Jó grafjuk volt, de mára már azért elavult... Gyak. a CoD4 óta semmit sem változott csak új skineket kapott. Egy BFBC2 a fizikájával együtt a porba gyalázza mondom ezt aktív CoD playerként. :)
#10
#7: nem tudom miről beszélsz. a cod-oknak jó grafjuk volt és van.
#9
Én nem látok az egészbe semmi összefüggést kivéve azt, hogy az EA jól jött ki az egészből, először is mert riválisa elveszítette egyik legjobb cégének fejeseit, másodszor meg mert megszerezték azokat....
#8
#7: Nekem ez az új moha sokkal műanyagosabbnak tűnt, a fegyverek, meg a fizika főleg, ezért elég is volt belőle két pája.
#7
#3: Moderáld magad.
A fiúk végülis vissza mentek az EA-hez miután sok évvel ezelőtt az Acti csúnyább módszerekkel megszerezte őket, szal semmi joguk nincs perelni. Rohadjanak tovább az íroasztaluk mögött a nagy bőr székben és hagyják hogy a fiúk az EA kezei alatt végre egy olyan játékot csináljanak ami nem csak látszólag jó, hanem tényleg az. Végre nem az undorító műanyag grafika ami évek óta van a codokban :)
#6
Ez aztán az összeesküvés-elmélet! :D
Nem tudom, hogy az Activision tud-e ennél mélyebbre süllyedni az emberek szemében. :-(
Pedig régebben szerettem a játékaikat, de ma már csak egy kapzsi, sunyi és tisztességtelen banda (itt főként a vezetőségre gondolok)!
#5
vissza az ea-hez? :D de ha még jól emlékszem, anno a medal of honor : aa, alkotógárdájából lépett ki pár arc és ők alapították az infinity wardot, és alkották meg az első cod-ot. De lehet h vmire rosszul emlékszem, szal nem megkövezni :D
#4
#3: Jól mondod...
#3
1ik nagyobb zsidó mint a másik...
#2
de istenem most inkább a játékkokal foglalkozzanak mivel az a munkájuk