Késhet a The Legend of Zelda: Skyward Sword

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 22.
  • Csúszás
Link másolása
Több, mint valószínű, hogy a Nintendo nem tudja tartani a The Legend of Zelda: Skyward Sword 2011 elejére kitűzött várható megjelenési dátumát - az új Zelda immár másfél éve készül, de Shigeru Miyamoto szerint még mindig csak félig van készen. Mi türelmesen várunk.

Shigeru Miyamto a Pocket-lintnek adott interjúban árult el néhány dolgot úgy általánosságban a Nintendo Wii-ről, ekkor esett szó a The Legend of Zelda: Skyward Swordról is. Mint mondta, a játék fejlesztésekor arra törekednek, hogy a játékosoknak nyújtott játékélmény elég "sűrű" legyen, s ezáltal azok újra és újra végigjátsszák a történetet, ha már egyszer befejezték.

Aztán jött a hideg zuhany. Hiába készül másfél éve az új rész, hiába tartottak egy meglehetősen komoly bemutatót belőle az idei E3-on, s hiába ígérte korábban a Nintendo, hogy 2011 elejére készen lesz a játék, a Skyward Sword munkálatai még mindig csak a tervezett folyamat felénél járnak, s így valószínűtlennek tűnik, hogy egyhamar játszhassunk Link legújabb kalandjaival.

Bár a Nintendo maga ezt nem erősítette meg, de úgy tűnik, még kell néhány hónapot várni a játékra.

2.
2.
NECROSMOKE
Azsem ennél a Zeldánál éget Myamoto(ha jól emlékszem akkor ő mutatta be a játékot 1 gémpléjel)Játszot az E3 és nem akart engedelmeskedni LINK,ott valamit parittyázot és azt mondta,hogy a Nintendo joy az oka,pedig szerinzem ott valami bibi vot LOL
1.
1.
Mortis
Érzik, hogy a Wii-nek leáldozóban a csillaga.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...