Jóváhagyta a bíróság az EA elleni csoportos pert

Nehéz karácsonya lesz az Electronic Arts jogi osztályának: nem elég, hogy az Activision 400 millió dollárra perelte az óriáskiadót az Infinity Ward botrány miatt, most a bíróság a Madden NFL kapcsán beadott csoportos keresetet is jóváhagyta, a játékosok visszakövetelhetik a pénzüket.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
számomra kicsit érthetetlen ez a dolog. lehet hogy az EA kapzsi, de akkor is teljesen "sportszerűen" vásárolta meg a licenszt.
#12
#11: ha már a számla nincs is meg a netes regisztráció csak ér valamit... mondjuk nekem mindegy csak szeretnék jó nagy összeget hallani, amikor megmondják hogy pontosan mennyit is kellett erre a hülyeségre költenie "szegény" EA-nak
#11
hakydakillahModerátor
na jó, az újabb verziók talán, de az öregeket kétlem...
#10
hakydakillahModerátor
Ilyenkor értem meg azokat, akik warezolnak.. Komolyan ha a cégek a warezról, vagy a játékok cserélgetéséről hallanak, akkor gyilkolni akarnának, de ha ilyen szemétséget csinálnak, az legyen nekünk rendben...
De ebben is szerintem rohadt későn döntöttek... Kinek lesz meg a játék, és a számla? Az nélkül meg nem hinném, hogy valami pénzt is kapnának.
#9
pff.. már csak sajnálni lehet őket... :D
#8
Azért érdekes, hogy ezt így meg lehet csinálni! Legalább nem vagyunk teljesen kiszolgáltatva, esetünkben a sokszor kapzsi EA-nek. Hátha észhez térnek :)
#7
megérdemlik :D:D
#6
szegény ea
#5
#4: azért bármennyire van pénzük, 400 millió dollárba még az ő golyóik is belefájdulnak
#4
Van miből perkálni, nem sajnálom őket. Bár az NFL-t imádom.
#3
Botrány botrány hátán.
#1
Rájuk jár a rúd mostanában! :D