A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megtaláltuk a World of Warcraft ellenszerét! Úgy tűnik, a FIFA aktuális részével még a méltán népszerű MMORPG sem tudja felvenni a versenyt: a Cataclysm ugyan a múlt héten az első helyen nyitott, mostanra viszont visszaszorult a második helyre, a FIFA 11 pedig visszavette a vezetést.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#27
Durva, h a WoW, ami csak PCn jelenik meg, valamennyire felveszi versenyt a FIFA 11-gyel, ami az összes platformra kijött egész jó helyezéssel..
#26
mindenki látja legalább,hogy milyen jó a fifa sokkal jobb mint a WOW -.-''

:)
#25
Nem semmi a lista, érdekes helyezésekkel találtam szemben magam.Valóban, még a Ps2-is labdába rug, de most a kinect-tarolt-ezt be kell látni! Én a Ps3-at tolom-jó a
lista felsorolás-tetszik!
#24
#21: Végül is ők voltak a Kinect fő célpontjai.
#23
#22: Aki szereti a focit es szeret gepezni az szereti a FIFA-t is! 80%-ba igaz!!
#22
fifa az elso helyen.... ez sokat elmond :)))) mi a f...szt lehet szeretni a fifan nem ertem. lehet velem van a baj :)de akkor is ocskasag :P
#21
#20: tényleg, kevertem... de ez még így durvább, hisz heti 1,001,714 X360-ból 753,809 volt Kinect Adventures-el csomagolva. Kicsit több mint 3/4 része a vevőknek casual gamer.
#20
#16: A Kinect Adventures van a kinect mellé csomagolva, nem a Kinect Sports.
#19
WoW,Sims3?!?! szánalmas...
#18
Az assassin's creed brotherhood csak 7-edik lett az összesítettben??!!
#17
#3: nehogy azt hidd, közel-keleten, afrikában, dél-amerikában szinte mindig első vagy 2-3 helyen található.
#16
15: ehhe.. Azt azért tudd hogy pont ugyanúgy egy mellécsomagolt játék mint a wii sports ami "a világ legnépszerűbb játéka". Move-ra egyelőre nem jönnek ennyire egyszerű casual családi játékok, meg mellécsomagolt cucc se nagyon. Lassan majd akkora arányban lesz játékkal együtt csomagolt x360 meg ps3, akkor majd csak ilyeneket lárunk a toplistákon.
A hosszú idő után erős eladásoknak örvendő wiiből a héten 1,673,545 fogyott ebből 1,519,104 volt wii sports-al csomagolva.
#14
Ez HIHETETLEN :) Hogy a Fa*zba lehet minden idők legBUGos Fifája az elő helyen......visszalépés a 10-hez képest :S (PS/Xbox)
#13
EZT NEM HISZEM EL!!!!! FIFA 11 első helyeken?! Durva! Mennyi fociőrült van? De ha olyan nagy focisták akkor miért nem élőben rugdalják a labdát?
Na mindegy, ez számomra nem oszt nem szoroz hogy miből vettek többet. Csak megdöbbentő a hír hogy a nagy nevek előtt végzett a fifa, aminek minden része ugyanolyan! Nagy biznisz ez az EA-nak!
#12
#7: Eddig is benne volt.
#11
Na ezt szeretem latni,Fifa az elso!!! :D
#10
Mortis a wownál minden jobb
#9
Hálistennek. A FIFA jobb mint a WoW és ezt végre a vásárlók is észrevették. :D
#8
PS3-on GT5 az első? :D WTF? :)