A GK legolvasottabb hírei és cikkei 2010-ben

Melyek voltak a Gamekapocs legolvasottabb hírei és cikkei idén? Mire voltatok a leginkább kíváncsiak? Év végi összefoglalóink első felvonásában összeszedtük azokat az anyagokat, amelyekre a legtöbben kattintottatok. És igen, már most muszáj lelőni a poént: a Mafia II teszt vitte magasan a pálmát.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#25
hát akkor megérte szítani a népet
#24
#16: köszi ;)
#23
#3: hát igen....:D
#21
#20: Miért kéne pont a Brotherhood-nak itt szerepelnie? Sikerült értelmezni, hogy miről szól ez a hír?
#20
hol a brotherhood??!!
#19
Ez dicséretes! Mafia2-re rengetegen kíváncsiak voltak! Ennyi kommentet még egy gta sem kapott volna! Szóval e téren mindenképp túlszárnyalta a gta-t!
#16
#14: Boldog Szulinapot!!
#15
Jó visszaemlékezni a Mafia2 cikkre, kellemes volt még akkor is ha néhányan nem épp elfogadható módon nyilvánítottak is véleményt. De akkor is alul volt pontozva! :)
#14
Szerintem az összes jó volt, sokszor mondtam, elszakadok a gamekapocstól, de nem megy, mert ennél jobban úgysem találnék ;-)

OFF: Szülinapom van! (Y) O.o
#13
Engem nem a Mafia II alacsony pontszáma dühített fel, hanem a cikk minősége...
#12
#10: azért a mafia2 az első, mer' ott volt egy hatalmas balhé sokan kattoltak a cikkre akkoriban :) de ha elolvasnád mi van alá írva abból is rájönnél
#11
A Mafia 2-őt ennél is jobban lepontozni hülyeség lett volna és ez is túlzás volt. A vita lényege nem az volt, hogy mennyire volt szar a játék valójában, hanem hogy ez a teszt egy nagy fikázós akármi lett nem is teszt, ahogy az SC2 meg egy nagy tapsikolós "ittavilágkirálya" írás. A fő gond mindét írással SZERINTEM az volt, hogy indulatból íródtak, és csak érzelmeket adtak vissza mást nem. A pontozás meg ott lett eltolva, hogy korábban 6 pontokat a tleg nagyon tré gémek kaptak és a Maifa2 azért annyira nem volt csapnivalóan szörnyű játék, bár az írás a negatív dolgokat maradéktalanul összeszedte. Ennél is kevesebb ponttal körbe lett volna röhögve InGen.
#9
Érdekes adatok,helyenként meglepő,de nagyjából erre számitottam! :)
#8
#7: Miert is kellene benne legyen?
#7
Tényleg nem rossz a 912 komment a Maffiánál bár a év legnagyobb pofára ejtése volt. Furcsa, hogy a FIFA 10 tesztje nincs benne a top10-be.
#6
Szamitottam a Maffia 2-re h a csucson lessz:D,az kavarta fel a vizet a legjobban:P.CSodalkozok h a Metro 2033 oan nepszeru volt.
#5
Nocsak, bekerült a listába egy olyan hír amit én írtam? Ezt nem gondoltam volna. :)