A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkezett a karácsony előtti játékeladások összesítése. Ahogy az várható volt, az élbolyban a szokásos slágercímek terpeszkednek, elvégre új megjelenés nem volt, és ilyenkor egyébként is a jól bevált sorozatok aktuális epizódjait szeretik a kosarukba tenni a vásárlók. A FIFA még mindig vezet.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#12: Nem csak a jó játékokat mind lemásolják.
#12
Fifa11. első hely. HIHETETLEN!! Valami nagy baj van a játékosok ízlésének zömével!
#11
#3: az,hogy kinek mi a jó szerintem relatív:)
#9
#2: Sztem is jo!!!!!!!!!!!!!


Fifa forever!!! :D,nemcsodalkozok h elso helyen vegzett mert kur.a jo lett!!!,legalabbis PC-n,a tobbit nemprobaltam.
#8
Ez nagyon furcsa. Eddig minden WoW-hoz kapcsolódó újdonság, a megjelenését követő 3-4 hétben első volt. Ennyire visszaesett volna a kanapékalandorok száma? Nem gond. :)

Az első Assassin's Creed meg minden bizonnyal valamilyen nagyobb leárazásnak köszönheti a helyét.
#7
#6: Nem a Brotherhoodra mondtam, hogy monoton, hanem az első AC-ra, ami érthetetlen módon került föl az eladási listára.
#6
én is tervezem majd egy fifa 11 beszerését, csak annyira nem vagyok nagy rajongó, hogy teljes áron vegyem meg :) a kinect játékok meg kegyetlen jók, persze csak társaságban :) egyedül az benne a probléma, hogy csak 4 játékos játszhatja, egy bowling partynál megoldhatnák a több játékost is szerintem, reméljük majd orvosolják. ha a brotherhood ismétlődő, akkor mit mondjunk a gt 5-ről :)
ott körbe körbe kell menni egy autóval :) főleg, akkor, ha az ember meg akarja venni a 10 misis forma gt autót :) de úgy tudom, hamarosan érkezik egy nagy patc ami javít majd szegény félre sikerült gt5-ön. game design 1-es. :)
#5
ac 1 jól birja az tény meg a 2 is
#4
Nagyon tör előre a Kinect, de a Cataclysm viszont nem fogy annyira mint az várható volt.
JacoB: Szerintem nem volt semmi ellenszenv FriendlyTarget hozzászólásában, legalábbis annyi biztos nem, hogy valaki ilyet reagáljon rá mint Te. Egyébként szerintem sem rossz a Fifa11, de ennyire nem is jó, hogy az első legyen..
#3
Érdekes, az AC az bekerült az eladási listára, én meg most szabadultam meg a PS3-as verziótól. A játék iszonyat repetitív és nagyon könnyen megunja az ember. Történet ide- vagy oda, ha unalmas a megvalósítás. Max. 1 óráig izgalmas a sok újdonság, aztán megunja az ember.

#2: A FIFA-val két problémája is vana legtöbb embernek. Az első az, hogy sportjáték, a másik pedig az, hogy a FIFA sorozat évről évre ugyanaz. Már a grafikán sem javítanak, már semmi újdonságot nem hoznak, csak annyi, hogy átírják az aktuális év licenszeinek megfelelően a csapatokat, meg átírják a címekben a számokat eggyel többre, azt kész.

A lista meg egyszerűen szörnyű, legalább a fele a listának haszontalan kacatokból áll. A PC-s eladás a legszörnyűbb ezek közül, az egyértelmű. Fáj látni azt, hogy annyi remek cím jött ki mostanság, de az eladásokban az agyonhypeolt tucat/kacatjátékok dominálnak. Dehát ha erre van igény...
#2
Nem tudom mi a baja itt sok embernek a FIFA-val -.-" ahogy látom itt senki sem szereti a focit ??? na de mind1... és igen sztem a FIFA11 jó....
#1
a fifa11 ennyire jó?