Az Enslaved art directora is a DmC-n dolgozik

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 4.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A zöldellő, buja növényzettel megalkotott poszt-apokaliptikus világ eléggé szokatlan megközelítés volt a világvége utáni játékok tengerében, az Enslavedet tavaly éppen ezért is szerettük: próbált másmilyen lenni, mint a többiek. Alessandro Taini következő munkája már az Devil May Cry-reboot lesz.

A Ninja Theory Enslavedje szakított a korábbi, nukleáris csapás miatt kietlen jövőbeli világképpel, hangulatában meghatározó szerepet töltött be, hogy a természet lassan átvette az uralmat a nagyvárosok betondzsungelei felett - itt tett emlékezetes sétát Monkey és bájos társa. A fejlesztők következő játékukkal szintén nagy fába vágták a fejszéjüket, ők munkálkodnak ugyanis a Devil May Cry új részén is. Dante már nem a régi, ahogyan a játék is teljes reformáción megy keresztül.

Alessandro Taini, mint szabadúszó művészeti vezető dolgozott együtt a Heavenly Swordon és az Enslaveden a Ninja Theoryval, most az új projektük arculatát, mocskos városi világképének kialakítását vállalta magára. A korábbi gótikus elemeket már el is felejthetjük, igazi romba dőlt utópia lesz az új Dante pokoljárása.

43.
43.
NinjaNorb
#41: Csak nem kapuváron játszódik?XDXDXD
42.
42.
rossitibi
#40: Erről van szó! Mindent kiszednek ami fasza volt! Ez egy ugyanolyan hack'n'slash lesz mint az összes többi amit ma kiadnak! Semmi extra! Egy egyszer végigtolós modern fos!
41.
41.
keiji maeda
#40: én már sejtem a sztorit :) Dante most szabadult ki az elvonóból , és el megy megkereseni vergil-t aki egy buzi prostiként keresi a kenyerét hogy megkeressék az apjukat sparda-t hogy futtassa őket egy családi buzibárban :D
40.
40.
Adamknight
#37: Nem "csak" a karakter miatt temetjük a játékot! Az csak a jéghegy csúcsa! A hír arról szól, hogy már a környezet sem lesz ugyanaz. Semmi gótikus hangult, csak egy lepusztult város. A zenéről is hallottam, hogy meg fog változni, gondolom ezzel párhuzamosan a menü sem lesz már a régi... Ezen kívül Dante fegyverei is megváltoznak, ebből következik, hogy a combo-k is mások lesznek, valamint a történet sem tűnik valami jónak az elődökhöz képest (bár ezt a részét majd még meglátjuk).
Ja és a fanok (köztük én is) már csak azért sem fogják megvenni ezt a sz*rt, mert nem akarnak egy ilyen b*zival belépni a Devil May Cry világába, mint ez a...!!

#39 Tudod legszívesebben felrobbannék, ha arra gondolok, hogy DANTE-ból Dark Knight Sparda fiából egy metroszexuális SP utánzatot csináltak!!
39.
39.
Irasalgor
#38: Igen,e z egy metroszexuális b... de attól még valószínű hogy nem rontják el...az Enslaved is jó kritikákat kapott
38.
38.
keiji maeda
Kell újítás igen olyan sorozatnak ami régóta csak vergődig a parton mint egy hal pl a need for speed deh egy olyan sorozatnak ami enyire jól síkerült óriási rajongótáborral azt nem kellet volna igy gyökeresen átoperálni . a játékot én nem temetem lehet jó játék lesz csak nekem sose lesz devil may cry illetve az a karakter sose lesz dante a szemembe :D
37.
37.
Jinbobo
Még nem kell leírni! Lehet olyan jó karakter lesz hogy a régi Dante csak kis mitugrálsz lesz mellette. Egy karakter miatt temetni az egész játékot baromság! Én is kedveltem a régi Dantét, de új idők vannak. Kell egy kis újítás. Megaztán szerintem minden fan kipróbálja majd, bármennyire is ocsmárolja.
34.
34.
keiji maeda
ráadásul nekem az is anyira szimpatikus volt a devil may cry ba hogy az összes részbe 1-4-ig mindegyikbe ugyanazok voltam az itemhangok a menűhangok és igy tovább...:D most szerintem ez se folytatódik tovább :)
33.
33.
NinjaNorb
Ez elégé Off de az adatlapon ha 1992.09.29 van beírva miért 19évesnek ír?xD Már igy hogy 18 lettem így kezdem érezni hogy repül az idő nem h 19XD
32.
32.
NinjaNorb
#31: Hát meglátni mi lesz ebből de a régi hangulat tuti nem:( Am az viszont jó lenne ha fokozatosan Dantévá kéne válni mert a trailerből kb ezt lehet leszűrnixD meg 1 ponton amikor ki volt kötve elég Dantés szemei voltak WHAT IS YOUR NAME? reméljük valami jót csinálnak ebből a...
31.
31.
rossitibi
Ja és rohadtul képezik a stílus csúcsát!!
30.
30.
rossitibi
Itt nem csak Dante van elcseszve! Kíváncsi leszek a helyszínekre a bossokra a mentésekre a fegyverekre és az egész dmc hangulatra! Tudunk majd olyan fasza kombokat csinálni mint a régiekkel? Hol van pl a rebellion? hol van minden amiért szerettük ezt a játékot?? Ha ennyire elindultak más irányba akkor minden változni fog! Gondolom majd telenyomják azzal a hülye QTE-el!Nagy divat mostanában!Annyi szar játék van,mért nem tudtak valami mást rebootolni!? Osztom LiquidSnake véleményét! Én is nyugodt voltam idáig!
25.
25.
Mortis
Nem szoktam ilyet csinálni, de most kénytelen vagyok. Szaaar! Lehet hogy a játék jó lesz, de a pénzügyi siker nem fog jönni. Szerintem a bukás borítékolható.
21.
21.
hakydakillah
19. hát ez extra LOL :-) De csak felhúztam magam rajta, mert eszembe jutott, hogy milyen király is a régi Dante...

Miért ilyen az új Dante, elég erre a csávóra nézni:
http://www.youtube.com/watch?v=9rAJycoiLdg&feature=related
19.
19.
Adamknight
#16: Már itt is van XD http://www.youtube.com/watch?v=KBNQbXL_Px4&feature=related
16.
16.
K2 The Highest
Remélem lesz egy olyan rész a végén, ahol Dante (az igazi) odasétál ehhez "az izéhez" hozzávág egy rózsát és agyonveri :) Közben pedig mosolyog :)
15.
15.
rossitibi
Mindent elfelejthetünk amit szerettünk! Én személy szerint a capcomot is elfelejtem! Ez volt a kedvenc játékom! Még valamennyire bízom a Ninja Gaiden-ben,bár már azt is bejelentették hogy reboot lesz....Megmondom őszintén félek!
14.
14.
Skyer
#13: Reboottal nincs gond, csak ne neveznék ezt a gennyputtonyt Danténak.
13.
13.
keiji maeda
az amugy még nem lenne baj hogy egy ilyen ocsmány kinézetű karakterrel csinálnak játékot , csak legalább ne Dante lenne a neve és ne dmc reboot .
12.
12.
Berencsit
#11: én is ezt akartam mondani....:D ez a tag nem dante, hanem úgy néz ki, mintha belenne lőve.....
11.
11.
NinjaNorb
az új dante már magában is elég szörnyű de hogy a sorozat jelleges gótikus helyszíneit is elfelejthetjük és kapunk helyette 1 csöves várost 1 csöves drogossal hát remek...kíváncsi vagyok hogy ebből most reboot lesz vagy meg marad a csőd után egyszerű spin offnak mert ha a játék maga jó is lesz a fanok akkor is utálni fogják és az eredeti devil may cry helyett DmC néven ilyet kiadni szerintem nem szerencsésxD nekem se tetszik hogy szétcseszik a kedvenc játék sorozatomat de már csak azért is lefogom warezolni és a capcom bekaphatja amiért a rajongók igényeit magasról leszarja és már csak azért se változtatnak rajta kíváncsi vagyok hány ember van még ezzel így:)
10.
10.
keiji maeda
ebbe mi a hír ? esetleg akkor lenne hír ha a devil may cry valódi apukája/készítői szálnának be a fejlesztésbe , #3 az a DGC nagyon állat cím XD
9.
9.
Skyer
#8: Az lett volna csak az igazán fasza :D Nero ftw, azzal a jó kis démonkarjával szépen lehetett osztani ám :p
8.
8.
AmreyP
Azért az milyen hogy minden létezö forumon lehuzzák ezt az uj dantét...és mégis tolyik rá a Capcom(mert kiderült hogy ök tehetnek erröl) mikor mindenki szerint régi nagyon jó volt és ez meg buzis meg olyan semmilyen:S Még ha Neroval is vitték volna csak tovább az is 100x jobb elképzelés mint ez....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...