50 dollárért vásárolták fel a Rock Band fejlesztőit

Karácsony előtt újra függetlenné vált a Rock Band és a Dance Central játékokat jegyző Harmonix, miután az őket birtokló Viacom eladta őket a Harmonix-SBE Holdings nevet viselő cégnek. A Wall Street Journal értesülései szerint ráadásul nem is drágán: mindössze 50 dollárt kértek a csapatért.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
A GH marketingben egyszerűen agyonnyomta őket. Abból mára fogalom lett ennyi. Lehet, hogy ők találták ki de nem jártak túl jól ezzel a cserével. Hiába adtak ki minőségibb termékeket ld. Beatles - Green Day - RB1 - RB3 amik SZVSZ ütötték az aktuális GH verziót, ha marketingben ilyen rémesen gyengék voltak. Plusz ami nekem a RB játékokban nem jöttek be azok a nehézségi szintek. Pontosítva a medium ami GH-ban számomra a legélvezetesebb volt, a RB-ben túl könnyű volt, följebb meg túl nehéz de ahogy hallottam ezzel nem csak én voltam így. :)
#7
Ez aztán a dollár árzuhanás
Most kel gyorsan kimen az USába és mindent felvásárolni jó magyar forintért!!!
XD
#6
Ez szép. Ilyet sem sokszor hall az ember. A RB 3 jobb eladásokat érdemelt volna...
#5
#4: loL ! :D
most komolayan, ... 50 zöldhasúért ?!?!! ! ! :/
#4
LOL!!! Szülinapomra kaphattam volna egy fejlesztő team-et?! xD
#3
kb 10000ft egy cégért szép.:D
#2
hakydakillahModerátor
Ez úgy várható volt, hisz páratlan mennyiségben jöttek a GH meg a RB játékok, állandó kiegészítőkkel, a piacnak már ennyire nem volt szüksége, egy kis pihentetés jót tett volna
#1
Meghívtak pár arcot egy kis sörözésre a fejlesztők közül. Kb ennyi lehetett az 50 dollár. :D