Újabb EA-játékok szerverei állnak le

Szinte menetrendszerűen újabb EA-játékok szerverei fognak leállni a közeljövőben. Bár a kiadó szerint az efféle döntés sosem könnyű, a szerverek üzemeltetése túl sok munkát jelentett ahhoz képest, hogy az online rendszeresen játszó rajongóiknak mindössze az 1 százalékuk vette igénybe őket.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
#20: pedig még át is gondoltam mit írok, de jól tudod mindig rosszul mondom XD azé holnap majd mehetünk. végre vége a hétnek. :)
#23
#22: szerintem hogyha a mondhatni kisebb táborral rendelkező, (a wow-hoz képest) LoTRO játékosok közé tartoznál és a hónapok óta fejlesztett karidtól (amiért havonta fizettél is) most egy nem túl szívélyes búcsút kéne venned szerintem nem ezt írnád.
#22
Hát semelyik se ütött szíven :D
#21
Mondjuk egyik játékról se tudok konkrét véleményt mondani, hogy mekkora forgalom lehet a szerverükön....mondjuk szerintük csak a játékosaik 1%-a. de még az is egy nagy számot takarhat szerintem...vagy csak kitalálták a dolgot és ezzel próbálnak védekezni. Mindenesetre ez nem túl jó reklám az EA-nek...
#20
#15: tudom bc2-t akartál írni, de lényeg a lényeg értem és egyet értek :D
#19
én azt nem értem h miért kell már most februárban lelőni a 2010-es sportjátékokat... 07, 08 esetleg 09-es szériát még valahogy megértem. a LoTRO lelövésével meg aztán pláne csak a saját mmo-jára hoz szégyent. a kedvenc kiadóm az EA, csak mostanába egyre többet hallani arról hogyan próbálnak meg spórolni a játékosokon.
#18
Azért a VBs fifát nem állítják le legalább a kövi VBig remélem. Soha nem vettem meg 1 fifát se mert én sem rajongok a sorozatért de ezzel egész jól elvagyok :)
#17
#16: lehet ma egy kicsit sok volt az anyag XD
#15
#14: nem hülye emberekből csak hiszékenyekből azért mert azt hiszik, hogy a következő "jobb" lesz. mindegy akkor is a BF:2 a legjobb XD
na meg kár mert nekem meg van a FIFA 08 és még soha se multiztam vele, de hát így már nem is fogok. XD
#14
#5: akkor ezek szerint a cod 20 milliós tábora is hülye emberekből áll, hiszen évente megveszik ugyanazt... Talán csak 80%-90%uk aki tényleg hülye :D
Fifánál hidd el más a helyzet. Van értelme beruházni rá minden évben egyszer.(Azért egy focis játék évente nem sok szerintem..) És elhiheted nincsen olyan aktív fifás aki nem focizna a való életben. Még a profi futballisták is időnként fifáznak vagy más focis játékkal kötik le magukat.
#13
#11: Én lennék segítenék neked. Nekem már megvannak csak a rankedesek nem...
#12
sztem meg mindenki azt a gammát veszi meg amelyiket akarja és azé mert valaki fifázik nem hülye csak ti vagytok low-ok
#11
Akkor keresnék valakit FIFA Street 3 online acsikra.
#10
#6: Hát én 6 év után először vettem a kezembe egy focis játékot, és szinte semmi nem változott 6 év alatt, max a menü, a játékosok nevei és a kommentátorok. Ennyi.
#9
# The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II (PC)

őszintén szolva ezt sajnálom, bár online nem játszottam vele, csak lanon haverokkal anno... de k*rva fasza volt!!! régi szép idők.....:D
#8
#5: hát ez nagy volt! xD
#7
5: Nem tudom, lehet nem is fogod érteni amit mondok. Én járok focizni hogy kicsit jól érezzük magunkat a haverokkal. De FiFA-n ki tudunk kapcsolni, + nem mindenkinek adatik meg, hogy a Manchester United-et irányítsa :)
#6
képzeld imádok focizni és nincs is jobb mint télen kint focizni a hóban! De attól még szerethetem a focis programokat jelen esetben a Fifát. Különben meg minek kell beszólni ha azt sem tudod miről beszélsz? Elég elovasni a teszteket itt GK-n hogy rágyere: van különbség, nem is kevés. Hidd el, tapasztalból beszélek.
#5
#4: Vagy fogja magát és kimegy az udvarra focizni a haverokkal, télen meg más sporttal foglalja el magát. Nem annyira extrém a labdarúgás mint pl. a gördeszkázás vagy a snowboard-ozás. És már megbocsáss, de ha évente ugyanazt a játékot veszed meg akk tényleg hülye vagy :D