Call of Duty-projekten dolgozik a Raven?

Még egy kis Call of Duty-pletyka 2011 első hetére: egy álláshirdetés arra enged következtetni, hogy a Raven is egy - eddig bejelentetlen - Call of Duty-projekten dolgozik. Bár nem lenne meglepő, ha az Activision egy tapasztalt csapatra bízná az egyik folytatás elkészítését, alighanem csak egy DLC-ről lehet szó.

Az MCV bukkant rá arra az álláshirdetésre, amelynek keretében az Activision tulajdonában lévő Raven Software egy "alapvetően konzolos, realisztikus, háborús FPS-hez" keres vezető pozícióba kerülő munkatársat.

Kimondva tehát nincs konkrétan, hogy a Call of Duty-sorozaton munkálkodna a csapat, így az itt leírtak legfeljebb feltételezik, hogy a Raven beszáll a sikersorozat fejlesztésébe. Tény ugyanakkor, hogy nem ez az első ilyen jellegű pletyka: legutóbb májusban hozták hírbe a csapatot a Call of Duty-val, no meg aztán az is figyelemre méltó tény, hogy jelenleg egy cím feleltethető meg a fenti kategóriának az Activision portfóliójából, és ez a Call of Duty. (Aminek pedig nyilván nem akar konkurenciát csinálni a kiadó, mert gyakorlatilag lehetetlen kísérlet lenne.)

A hirdetés úgy zárul, hogy megemlítésre kerül: egy még bejelentetlen projektről van szó, nem világos azonban, hogy ez teljes értékű játék vagy esetleg csak egy új DLC lesz-e.

10 komment - szólj hozzá!