Megkapta végleges címét a Silent Hill 8

Az új Game Informerben leplezték le a fejlesztők az eddig csak Silent Hill 8 néven készülő, következő nagykonzolos ööö... Silent Hill epizódot. Ezen kívül néhány apróság még napvilágra került a bejárható területtel és a játékmenettel kapcsolatban is.
  • Írta: InGen

Kommentek

#15
drakecsajModerátor
#1: Háát...a 4. még jó volt, nah de az 5. az valami egetrengetően nagy trágyadomb lett szerintem :((
Erre a részre így még nem mondok inkább semmit.
#14
Igen szerettük(valamikor) a Silent Hill-t,de jött Alan Wake!
#13
Most játszok a Shattered Memories-el és egyszerűen eszméletlen, bár van néhány laposabb rész. Várós - nagyon! :)
#12
A külföldi játékokkal foglalkozó oldalakon is csak PS3 és X360 szerepel platformként. Az talán túlzás, hogy semmi sem jön ki PC-re, de valóban van jópár konzolexkluzív ami hiányzik PC-re.
#11
Ezt se fogjuk megszerezni max kipróbálni :D
#10
#8: Wiki szerint is mert ott csak a konzolok vannak feltüntetve és egy olyan oldalon is ohal kizárólag csak Pc játékok vannak. Mikor bejelenteték, hogy lesz Silent Hill 8 akkor még fent volt az oldalon a neve, most már nincs :(.. crytek Úgy bizony nyáron muszály lesz beszereznem egy PS3-mat.
#9
Jól lesz biztos.Itt is fognak fosni az emberek,de rendesen.
#7
Most már tényleg be kell szerezni egy konzolt warezra mert pc-re semmi nem jön :(
#6
na még a végén én is rákapok az ilyen gammákra...
#5
Nem tudom. A SH-ekben soha nem kellett hatalmas bejárható terület. Fölösleges. A játékmenetre gyúrjanak rá. Fokozzák még jobban a rémálomszerűséget.
#4
A silent hill shattered memories az eddígi legjobb része! Ott nem harcolni kell a szörnyekkel, hanem elmenekülni vagy elbújni. A Homecoming is tetszett, de ott leginkább a harcra összpontosítottak a fejlesztők, a harc pedig nem volt valami jól kidólgozva benne. Ez az új rész bíztatónak tűnik. Szerintem jó lesz, csak ne kelljen benne annyit harcolni, mert az bizony tönkrevághatja a játékmenetet. Esti borongásként, a Dead space mellé jó lesz!
#3
Akkor ez a címen kívül miben lesz Silent Hill?
#2
Sajna a játék mindig ugyanabba az alap koncepcióba torkolik amióta létezik és ez már nem érdekes lassan olyan lesz mint az ( bocsánat a rajongóktól ) évente megjelenő FIFA és társai pedig az első kettőt én is imádtam . Sajna a pénz addig nyúz egy ötletet amig nem marad belőle semmi csak saját legendájának árnyéka .
#1
Nem lesz iventory menü?Csak nehogy olyan gagyi legyen a menüje mint a Silent Hill 4-é!Mert az katasztrófa volt!Mindíg vissza kellett menni a házba hogy lerakj valamit meg kivegyél onnan valamit!De az tuti hogy így pár info alapján jónak ígérkezik!Remélem jobb is lesz mint a Homecoming!!Várjuk!:D