A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár még mindig nem az igazi, azért már kezd alakulni a játékfelhozatal. Megjelenésből ugyan nincs sok, nívós címekéből pedig pláne, de azért az ínyencek rábukkanhatnak néhány finomságra ezen a héten is. A napokban elstartol a DC Universe Online, és az új Kingdom Hearts is boltokba kerül.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
A championst kipróbáltam anno, mikor volt egy ingyenes hétvége, de nekem nagyon nem jött be. Szerintem ez sokkal jobban néz ki. Mondjuk drágább is....
Én adok a DCUO-nak egy lehetőséget.
#10
#9: Béta teszt volt csak free trial, most akkor kapod ezt a 30 napot meg ha megvetted a játékot.

#5: Utólag rájöttem, hogy ő úgy értette, hogy nincs sok nívós cím. Tehát nem sok van, de előfordulhat 1-2, és ezzel gondolom a DC-re utalt.
#9
Azt hallottam, hogy a DC-re lesz free trial 30 napos, de a főoldalon ezt nem találtam meg. Valaki tud erről valamit, ha igen kérhetnék egy linket?
#8
Xboxra tényleg szép felhozat:D
#7
Bár kijött volna már 1 hete a DC ! Rohadt bukás miatt jövőhéttől már nem lesz alkalmam kipróbálni :S mind 1 így jártam :D
#6
Azt se tom,hogy mejiket válasszam XD
#5
#4: Nem olvastad félre nekem is ez van írva :Megjelenésből ugyan nincs sok, nívós címekéből: úgyhogy tényleg félreírták úgyhogy fojesz ne szóld le a gyereket!!!
:D :))
#4
#3: Bocs, félreolvastam. A nincs sokat nincsnek olvastam.

Amúgy DCUO-ról lesz teszt?
#3
fojeszModerátor
#2: Ki mondta, hogy nem nívós?
#2
Azért a DC Universe Onlinet nem nívósnak nevezni kicsit túlzásnak érzem.
#1
tjamesModerátor
Úristen micsoda X360 felhozatal! :)
Persze ez a vihar előtti csend, hisz hamarosan jön a DS2 :)