Él a DC Universe Online, trailer a megjelenésre

Hosszas várakozás után elindult a PC-re és PS3-ra készült DC Universe Online. Az MMO-ban létrehozhatjuk a saját szuperhősünket, majd a már jól ismert képregénysztárok mellett vagy ellen harcolva vehetjük a nyakunkba Metropolis vagy Gotham City városát. Az utolsó trailer következik.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
Lehet egyáltalán itt kapni valahol ? Mert én sehol sem találtam !
#11
Mit nem adnék ha ingyenes lenne :P
#10
amugy jol értelmeztem hogy a harcjelenetben Lex a saját multját és Batboyék (esetleges) jövőjét mutatja be?
#9
akkor már mindent értek,köszi!:D
#8
#7: kérlek szépen, a kriptonit ... Lex mindig tart (tartott) magánál egy keveset, ezért is lett rákos, és ha jól tudom a ruhája is a kriptonitot használja erőforrásként, de ez nem biztos. Lex ugyebár belerejtett egy keveset WW (Wonder Woman) szájába, és amikor azt "kihányta", Superman legyengült, elvesztette minden erejét, és utána Lex átdöfte azzal a jókora kriptonit lándzsával.
#7
Gecc a CG trailer ütős! És wildlámával együttérzően én is azt mondom hogy végre egyszer a gonoszok nyertek! Amugy Superman-t hogy francba lehet megsebezni? Mert nem tudok róla semmit és érdekelne hogy ez hogyan lehetséges.
#6
Elég badass, kiprobálnám a műfajt, de ez az előfizetés nem jön be.
#5
én is játszottam vele de rohatul jó :)
#4
Hát fiúk,lányok én toltam a ps3-as bétát, már ott is hihetetlenül nagy élmény volt. Én nem szeretem az MMO-kat,de ez rohadtul bejött.
#3
áááá az a CG trailer az valami kegyetlen jó! Végre egy olyan, amhol a gonoszok diadalmaskodtak. :D amúgy mindig is azon gondolkodtam, hogy ugyebár vannak a lágyszívű, naív jók, meg a dörzsölt, kegyetlen gonoszok, és mindig a jók nyernek ... de miért? Mindegyiknek meg van az adottsága, hogy pikk-pakk eltegye láb alól a jófiúkat, de nem, mert kiélvezik a rövid győzelmet.
#2
Tyűha. Van benne spiritusz, de inkább meghagyom a pénzem a TOR-ig. :)
#1
hakydakillahModerátor
Érdekelne a dolog, de az a fránya "havidíjas" szó lerombolja az érdeklődésemet :-)