Fight Night Champion - terítéken az állóképesség

  • Írta: tjames
  • 2011. január 13.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a március elsején boltokba kerülő Fight Night Champion trailersorozata. A PS3-ra és Xbox 360 készülő játék számos ponton fejlődik és változik majd a korábbiakhoz képest, így átalakul például az állóképesség rendszere is - ezt mutatja most be a legújabb előzetes.

A most látható videóban az új Stamina rendszer kerül bemutatásra. Az eddigi Fight Night-részekben a test fáradását egészként figyelte a rendszer - ennek most vége. A fejlesztők megpróbáltak a valóságot sokkal mélyebben tükröző szisztémát alkotni, külön fáradnak a karok, külön a test, és külön a lábak. Ezenfelül kétféle staminát különböztet meg a játék: a kis ütések és a nagy ütések más-más formában hatnak az állóképességre. A játékban a kitartás a szünetekben automatikusan fog regenerálódni, de annak megfelelően, hogy hogyan küzdöttünk az előző menetben. Aki csak úgy dobálja a levegőbe az ütéseket, az bizony sokkal jobban fog fáradni, és sokkal kevésbé fogja tudni magát kipihenni a szünetekben, mint az, aki pontos, célzott ütésekkel dolgozik.

4.
4.
Oliv3r
#3: hát ja elég fura...még Butterbean is benne lesz, közben meg van pár név aki igazán kiérdemelte volna...nade annyi baj legyen, ígyis kötelező cím.
3.
3.
SLi
Ez elképesztően jónak tűnik, látszik a munka benne. Az viszont sajnálom h a kedvencek közül csak Roy Jones Jr. lesz benne, oké Vinny Paz poén meg a nagy legendák is, de se Kahn se Mayweather az azért nagy kár sztem.
2.
2.
bzsp
naon jól néz ki! nem vagyok oda az ilyen játékokért, de ez tényleg ütős lesz :)
1.
1.
FU€GO
Tetszik!Várom a többi hírt róla!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...