Márciusban jön a Motorstorm Apocalypse

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy hónappal ráverhetnek az európaiak a nyugaton élőkre, a Motorstorm új része ugyanis már márciusban megjelenik az öreg kontinensen, jelentette be a minap a Sony. A PS3-exkluzív versenyjáték szakít a természetes környezettel, s az új részben egy kaliforniai nagy városban randalírozhatunk majd.

Igaz, a természetből a Motorstorm Apocalypse-ba is jut majd bőven, leginkább katasztrófák formájában. Bár a versenyek nagyvárosban fognak zajlani, az épületek a szemünk előtt dőlnek össze, nekünk pedig úgy kell lavíroznunk, hogy nehogy alattuk végezzük. Hangulatra kicsit a Split/Secondra emlékeztet a játék: legutóbb ott omlott össze a fél pálya, miközben a padlóig tapostuk a gázpedált.

Az új Motorstorm Európában március 16-án fog megjelenni, ezzel durván egy hónapot verhetünk rá amerikai játékostársainkra, akiknek április 12-ig kell várniuk a játékra. Az Apoclypse kidolgozottabb egyjátékos résszel, új játékmódokkal, valamint négyfős osztott képernyős és tizenhatfős online multival várja a játékosokat, a leleményesebbek pedig saját játékmódok tervezésével is megpróbálkozhatnak majd.

3.
3.
vinisoundz
#2: en nagyon szeretem a motorstormot, de tenyleg a grid elegge odaver mindennek. mas cucc teljesen de megis azt erzem hogy meg mindig a grid a legkomolyabb.
2.
2.
XDannyL
Jó lenne ez a játék, de valamiért nem jönnek be ezek a Burnout feeling játékok :S
Sokkal jobb lenne, ha a GRID jutna róla eszembe. Most félre ne értsetek. Nem pálya versenyt akarok, sőt tetszik ez a "város omladozás".
Nem nagyon tudom leírni szavakkal... Igazából lehet h csak az nem tetszik h nem eléggé valósághű a grafikája és a fizikája.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...