Készül a Mortal Kombat: Rebirth TV-sorozat

Tavaly augusztusban csillantak fel az első remények az interneten egy új Mortal Kombat TV-sorozatról, sok rajongó letette a haját az örömtől. Kevin Tancharoen, a rendező jóvoltából - aki a klipben is közreműködött - hivatalosan is megerősítette a széria létezését. A forgatás februárban kezdődik.

A Jaxet, Sonyát, Scorpiont, Reptile-t is felvonultató klip olyannyira profinak sikerült, hogy számos pontenciális befektető figyelmét is felkeltette. Tancharoen leszögezte, az eredeti terveknek megfelelő képi világú és hangulatú sorozat készül, a rajongók legnagyobb örömére. Talán nem volt meglepő, hogy a MK-játékok jogtulajdonosa a Warner Brothers fog a széria felett bábáskodni. Jó hír, hogy a források szerint Kevinék 10 epizódra írtak alá a filmstúdióval.

A Mortal Kombat: Rebirth-öt át fogja járni a démoni jelenlét és az ázsiai miszticizmus, természetesen mindennél gonoszabb történetet ígérnek, bemutatja 12 lázadó útját. A sorozat megálmodója így nyilatkozik róla: "Nem fogok játszani a Sonic: The Hedgehoggal és a Mortal Kombatra szavazok. Meggyőződésem, hogy mindent bele tudunk rakni, ami a játékot naggyá tette, ízléses módon. Nem lesz teljesen húdenagy, de nem is lesz langyos maszlag, senki nem fog tűzlabdát és elektromos kisüléseket hajigálni, valamint korlátlanul ugrálni, mert számomra már nem lenne olyan különleges. Minden nagy dolgot meg akarok valósítani, melyek a Mortal Kombatot olyannyira ikonikussá tették. "

Azt hiszem, a lehető legjobb kezekben van a Rebirth, az 1998-as Conquestet még máig sem tudtuk kiheverni (nálunk a kereskedelmi tévék is leadták) - ez a megközelítés sokkal inkább a realitásra épül, nem lesznek túlzó jelenetek, csak a vegytiszta és komor Mortal Kombat.

A forgatás februárban kezdődik Vancouverben, a fentebb felsorolt szereplőkön kívül más arcok is várhatóak: Shang Tsung, Liu Kang, Sub Zero, Durak, Kabal, Kitana és Mileena is. Arról még nincs szó, hogy mikor tűzik műsorra a tengerentúli kábelcsatornák.

34 komment - szólj hozzá!