Készül a Mortal Kombat: Rebirth TV-sorozat

Tavaly augusztusban csillantak fel az első remények az interneten egy új Mortal Kombat TV-sorozatról, sok rajongó letette a haját az örömtől. Kevin Tancharoen, a rendező jóvoltából - aki a klipben is közreműködött - hivatalosan is megerősítette a széria létezését. A forgatás februárban kezdődik.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#34
#29: Láttam én is a számokat de valóban nem reprezentatív. :)

"Mondj egy olyan játék adaptációt, ami 100%-ban követi a játékot."
Az az első film-ben egész jól átjött a 2 az elég gagyi lett a Conquest meg sztem kicsit alacsony költségvetésű lett, de átjött, hogy ez MK. Egyébként meg nincs olyan film de a játékok sajátosságai miatt nem is lehet, de nem is kell. De ha mondjuk az első MK film 80% akkor ez mondjuk 10% és az is csak a nevek miatt.

Én nem ahhoz ragaszkodok amit anno megcsináltak, hanem magához a MK világához ami nem ez. És ha valami MK címet kap akkor jó lenne ha lenne valami köze a játékhoz mert itt az az alap. És az, hogy a karaktereknek ugyanaz a nevük az semmi.

Amúgy meg szerintem lehetne ma is ütős MK filmet/sorozatot forgatni ha egy normális brigád fogna hozzá.

A 8 percről meg annyit, hogy igaz, hogy csak koncepció de nyilván azért van , hogy eladja a leendő terméket tehát azért ütnie kell, és megmutatnia, hogy kb. mire lehet számítani. És hát ebből a 8percből arra, hogy ez minden lesz de nem MK csak a nevében.
#33
Eszembe jutott egy hasonlat. Ez olyan, mikor a büfében enni akarsz egy hamburgert. A büfés kiadja, beleharapsz és mi van benne? CSIBEFASÍRT.
Szóval lehet, hogy buciba van belerakva, lehet, hogy ketchupos-mustáros ahogy kell, de pont a marhahús van kicserélve valami másra, amitől alapjaiban véve nem lehet hamburgernek nevezni. Na ez pont ilyen.
Ha nem akarnak MK filmet csinálni, csináljanak Fűrész 10-et, vagy mittomén a Bűnös negyed folytatását, de ne hívják már Mortalnak, ha nem az.
#32
#31: Most komolyan írjam le mégegyszer, hogy megértsd?:S
#31
#30: 2szer olvastam végig a könyvet, sőt a Szilmarilokat is nyugi nem keverem:D és annyira nem sovány a háttere ha vágod és szereted tudhatod, hogy elég bő a háttértörténet kérdés mennyire vagy vele tisztában. Nem, nem kell remakelni ez is egy divat amit most küldenek mert már nincs új ötlet... Magasan xarom le hánynak jön be nekem nem, leírtam csak a véleményem, hogy nekem baromira nem. Azért hoztam fel drága barátom pl. h. összehasonlítsam mert azt mindenki vágja mással is lehetett volna ami éppen úgy furán nézne ki real környezetbe téve, ne legyen igazam és legyen siker a film. A játék tuti az lesz ezért full nyugodt vagyok. Csak ha ezt a koncepciót követik az nem Mortal film lesz hanem más, mert azért tövestől nem kellene megreformálni, ismételnem kell magam nem a reformmal van baj hanem a mértékkel. Meg hát furcsa mikor a játék visszatér a gyökerekhez a film totál elüt attól. Kár,hogy a mágus Ed Boon hamár a játékfejlesztők is a Warnernél vannak nem szól bele a filmbe.
#30
#28: Háh:) A Gyűrűk urát ne keverjük össze egy soványka hátterű játékkal:D

"még mindig a Keresztapa a legjobb film a világon pedig 72-es nem kell mindennek változnia!" Ez hogy jön ide? Egyrészt szubjektív, hogy melyik a legjobb film, másrészt, ha valakinek eszébe jutna folytatni a Keresztapát, de adj isten, remakelni, akkor szerinted pont ugyanaz lenne? Pedig lazán át lehetne ültetni a filmet mondjuk 2056-ba pl. De ahhoz bizonyos dolgokon változtatni kell.
#29
#27: Gyors - nem reprezentatív - teszt: http://www.youtube.com/watch?v=cs3ROFNxa5M

63000-nek tetszik az új stílus
3600-nak nem tetszik

Egyébként nem extrát kell keresni a 8 percben, mert ez csak egy koncepció video. Csak a stílust lőtték be, szó se volt róla, hogy ha zöld utat kap, akkor ne lenne benne egy kis misztikum. Ez van, aki ragaszkodik, ahhoz, amit 16 éve már megcsináltak, az vegye elő azokat a filmeket.

"Az lehet, hogy pénzbedobós játéknak készült, na de akkoriban melyik hasonló játék nem? " Mondj egy olyan játék adaptációt, ami 100%-ban követi a játékot. 95-ben, az első MK film elég jól lemásolta.
#28
Én is az utóbbi véleménnyel értek teljes mértékben egyet. Miért ne lehetne darkos attól , hogy hű a sorozathoz és fantasy elemekre épít. A Gyűrűk Ura sem csak a 11-2 éveseknek jön be, az akadémiának is igencsak bejött, persze nem az az elvárás ,hogy olyat hozzanak össze de tényleg Tsung mint maffiózó ugyanmár.. Khan mi lesz még nagyobb maffiózó? Az nem baj, hogy reptile-t mutatják be vagy barakát csak ne így sokaknak ők a kedvenceik. Én pedig sokkal szívesebben nézném az ősrégi ázsiában jax fegyverek robotok sonya nélkül ahová passzolna a misztikum és a varázslat, de attól még full véres és sötét lenne. Scorpion pedig nem egy szakálas fehér szemű csávó lenne hanem az aki egy kegyvesztett démoni ninja aki mindet felforgat ,,barátja" sub Zero után aki nem egy gnóm szörny hanem egy rendes ninja maszkos bérgyilkos a fagy erejével. A lentebb felhozott és szerintem is nagyon jó sikerült új Batmanek sem fordultak át teljesen valami másba. Változtasson a csávó, de ne így ha nekünk készítik a filmet ahogy a játékot is(sztem vagyunk egy páran) akkor igenis hagyják meg azokat a dolgokat amik miatt beleszerettünk, leszarom, hogy most a 21. század van és akkor mi van?még mindig a Keresztapa a legjobb film a világon pedig 72-es nem kell mindennek változnia!
#27
#24: Ezt mindig két oldalról lehet megközelíteni. Ezt az átiratot a rajongók többsége nem fogja kedvelni mert ez nem MK csak nevekben. Viszont vannak a nem rajongók akiknek ez új. Kérdés, hogy elég jó e ez a koncepció ahhoz, hogy őket megfogja. Szerintem ez így ebben a formában tuti bukta, bár ez csak 8 perc de nincs benne semmi extra. nem igazán érzem a késztetést, hogy ezt most néznem kéne. A karakterek már most sem fogtak meg. Plusz Baraka-ra meg Reptile-ra szerintem kár is alapozni akkor már inkáb egy Shang Tsung-ra de ő meg mágia nélkül elég sótlan lenne mint egy sima maffiózó.

Magam részéről maradnék az MK világánál amihez a háttértörténet és a fantasy elemek is ugyanúgy hozzá tartoznak mint a véres pörgős játékmenet. Az lehet, hogy pénzbedobós játéknak készült, na de akkoriban melyik hasonló játék nem? :) Azért azóta picit kinőtte magát.

A mai igények meg olyanok amilyenek, ami tény, hogy változtak. Szerintem ha tleg szeretik az MK-t akkor meg kéne húzni egy olyan koncepciót ami 18+os kategória és igenis hű az MKhoz. Mert lehet, hogy a háttértörténete a témának valóban elhanyagolható, de fantasy elemek nélkül a MK nem sokat ér, mert pont az mozgatja az egészet, hogy a szereplők nem átlag bunyósok.
#26
#24: Persze, értem én, hogy nem mindenkinek jön be manapság ez a fantasy vonal, de az nem fér a fejembe, hogy kinek akarják akkor a filmet csinálni? Aki felkapja a fejét az MK-ra, az MK-t akar. Aki nem kapja fel a fejét, annak meg minek Mortal Kombat filmet csinálni? Egyszerűen nem értem a logikájukat.
#25
tetszik hogy azt hiszi a rendező,hogy majd ő fogja levenni az MK fanokat a lábukról,de én semmi "mortal-osat" nem láttam ebben a 8 percben...semmit.én ezt bármivel eltudnám adni.
sztem azért a szuper képességek simán beleférnének,nem tudom miért gondolta azt a rendező hogy nem...Hősökben is elfért és nem lett tőle gagyibb.
a helyszín választásról meg annyit,én nem hiszem,hogy szívesebben néznék tarka ruhákban meg maszkban ugráló barmokat Ázsiában,azt már egyszer ellőtték,10 évvel ezelőtt még menő volt,ma már nem lenne.szal én bevallom én sem tudom hogy csinálnám a helyében,de azért így biztos nem!
#24
Szerintem rossz oldalról közelítitek meg. Miért lett siker a Mortal Kombat a 90-es évek elején? Véres, pörgő játékmenet, kivégzések, remek karakterek - amihez hozzájárult, hogy valódi emberek mozgását és alakjuk, arcuk fényképét használták fel - és csak legutolsó sorban a háttérvilág. Ne feledjük, ez csak egy egyszerű pénzbedobós játékra lett kitalálva, ezért is olyan a történet, amilyen... Ha megtartják a Mortal Kombat-ra jellemző tulajdonságokat, karaktereket, és ezeket jóval reálisabban mutatják be, abból szerintem akár jó is kisülhet. Ugyanakkor ha az eredeti sztorit és világot mutatják be, akkor jó esély van rá, hogy bukás lesz a vége, mert, ami működött 20 éve, az nem biztos, hogy működik a 21. században, mert megváltoztak az elvárások és az igények. Ha egy filmben túl sok a varázslat, túl misztikus, akkor - a jelenlegi helyzetet elemezve - max egy 12+ -os fantasy film válna belőle, vér nélkül.Persze meg lehetne oldani szimplán darkosítással, de ugyanúgy nem vennék komolyan a mozibajárók.
#23
Ja és persze ehhez az is kell, hogy az amerikai fórumozóknak is legyen annyi eszük, hogy nekiessenek ennek az ötletnek
#22
#20: Köszönöm, teljesen egyetértek, de szerencsére sokan egy véleményen vagyunk ez ügyben, a hozzászólók többnyire így vannak vele, úgyhogy remélem a Warner ha már annyi pénze van és a játék szinte biztosan nagyon jól fog sikerülni, nem engedi ezt förmedvényt elkészülni, hanem egy igazi MK -t csináltat.
#21
Hát ez egy Fatality a Mortal Kombatnak :S
#20
Ha a Konquestbe ennyi pénzt fektettek volna, na az lett volna MK. Ez a hulladék az igazi rajongóknak sértés. Pont azoknak szól, akiket nem érdekel (sőt, talán nem is tudják mi az) a Mortal. Baraka egy pszichopata orvos, Reptile meg egy bőrbeteg kannibál. Gratulálok. Mikor a játékot végre rendbe akarják rakni, valamivel el kell rontani megint az MK hírnevét.
#19
YTy
Érdekes lesz mindenféle speckós képességek nélkül, de hátha jó lesz valamire, mert ez tényleg minden lesz csak MK nem.
A Conquestet most néztem végig nem rég és, a bunyók azok nagyon ott vannak, össze sem lehet hasonlítani a mozifilmes "verekedésekkel". A többi meg szót sem érdemel, nagyon gyenge.
#18
#17: Egy misztikus karakter,tetszik.

#16 XD
#17
#10: scorpion épp ezaz hogy soha nem volt se jó se rossz, ő mindig csak sub-zerot akarta "hidegre tennI" :D. Max Quan Chi-vel szövetkezett, de vele is azért mert ő hozta vissza az élők közé, és pórázon tartotta
#16
Nem is tudom, én érdeklődéssel várom a sorozatot. Igaz sok minden nincs benne ami a Mortalba, se lövöldözés se repkedés. De azért lehet pozitívan fogunk csalódni. Addig nem akarok véleményt alkotni a sorozatról míg nem láttam. Addig leszek olyan mint Scorpion :D semleges.
#15
SLi
#13: Már hogy lenne a Dark Knight hibája? Ez a darkos hangulat, "realizmus" ( nevezzük ennek) nagyon ráillett a Batman Franchise-ra, az h most már ezt várják minden képregény adaptációtól az inkább a közönséget minősíti vagy még inkább a studió vezetőket.
ON: Azt esetleg lehet tudni h melyik csatorna rendelte be? Nyilván valami kábeles adó lehet az erőszak miatt