Killzone 3 - melyik fegyverperifériát válasszuk?

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 17.
  • Hardver
Link másolása
A Guerilla Games FPS-ének folytatása nagy változásokat hoz az iparágban, ha eddig behunyt szemmel éltél, talán nem tudhatod, hogy ez lesz az első belső nézetes lövölde, amely támogatja a PS Move-ot is. A sima fagyival nem olyan menő a gyilok, szerencsére két gyártó is kínál puskaperifériát.

Az idei Consumer Electronic Shown szerencsére tobzódtunk a Move-kiegészítőkben, a Sony lerántotta a leplet a hivatalos perifériáról is, amely a PlayStation Move SharpShooter nevet kapta. A CTADigital már korábban is kínálta az FPS-ekkel kéz a kézben járó kontrollereit, rögtön kettőt is be tudunk mutatni. Kezdjük mindjárt a hivatalos vassal:

Sony PlayStation Move Sharpshooter


Ugyanúgy működik, mint a korábbi Move-os kiegészítők, a csőben foglal helyet a Move fagyi, míg a navigációs kontroller a képzeletbeli tár előtt. Természetesen az igaz élményt a 3D-s játékok során mutat, melyhez a szemüveg is jár. Igazi minőségi darab, egyenesen a Sonytól. Csupán 39.99 dollárt kóstál.

A CTA Digital két modellt is kínál a lövöldözés szerelmeseinek:

Assault Rifle Controller for PlayStation Move


Azért is érdekes, mert a Move fagyi már beépített a gránátvetőjében, így nem kell minden egyes új játék során szétszedni és összerakni és az árát tekintve még meg is spórolhatunk némi összeget, ha olyan modellt választunk, amiben nincs benne a Move navigáció. Amúgy 60 dollárért vihetjük haza. Mozogni és lőni is tudunk egyszerre.

PlayStation Move Submachine Gun


Ebben a modellben nincs benne a Move ára, amely a 20 dolláros periféria mellett még további 30 dolláros extra költséggel bír, ha még nincs meg neked. Szabványos géppityú, könnyedebb, mint a nagytestvére, ezért fürgébben is használható. 

Igazából személyfüggő, hogy ki melyik modellt részesíti előnyben, hiszen eltérő súllyal és mérettel bírnak. Reméljük, akadnak olyan konzolboltok, ahol vannak készleten, ezért azt tanácsoljuk, hogy vegye kézbe előbb mindenki, próbálja ki, mert elképzelhető, hogy a kiválasztott gyöngyszem kényelmetlen lesz.

Nektek melyik jön be? Ti is gondolkoztatok már el a beszerzésen? Hol és hogyan lehet hozzájuk jutni kishazánkban a legkönnyebben? Ezekre várjuk a választ!

23.
23.
wigyory
Az AR-talán még be is jönne, hisz egy M16-os hasonlóságait látni benne.De ez a submachine gun, váááúú-kiráz a hideg is-ez tényleg ronda, és még pénzt is kérnek érte.Annyira idomtalan, egy idő után kényelmetlen lessz a célzás is vele.
22.
22.
Mathia$
Ez eléggé retro hangulat :D Én nem hiszem hogy valaha is beruházok egy ilyenre. Mindenesetre a reklámkampánya is nagyon szar.
21.
21.
themagott
Érdekesnek tűnik egyszer igazán kipróbálnám :D mondjuk nem hiszem hogy meg tudna valami sokáig fogni, FPS-re egér-billentyűzet kombó kell nekem, nem tudom elképzelni hogy ez alkalmasabb lenne rá
20.
20.
zadori75
fps-re szerintem sem a move, sem a kinect nem az igazi. egy olyan cucc kellene, ami mondjuk egy fegyverből meg egy szemüvegből állna. a szemüvegbe bele építenének két full hd mini led kijelzőt. lenne egy érzékelő ami a fej mozgását követve változtatja a képet amit lát az ember, egy másik érzékelő a fegyver mozgását figyelné egy harmadik meg olyan lehetne mint a kinect ami az egész testet figyeli, na ez már elég jó szimulátor lenne, de szerintem otthonra bőven elég a kontrolleres lövölde. nem kell túl élethűre csinálni, mert a végén elveszti a játék mivoltát a dolog :)
19.
19.
zadori75
#12: a valóságban nem kell a puskával irányítanod magad :) arra ott van a lábad :)
18.
18.
zadori75
ez nagyon gagyinak néz ki :)
16.
16.
Mortician
#13: Mindkét kézzel használható, nem értem mit problémázol. Ez áll erre is meg a valódi karabélyokra is.
15.
15.
Mortis
Az első még egész igényes, de a másik kettő...Tényleg olyanok, mint a búcsúkon nyerhető vízipisztolyok.
14.
14.
Daniel San
Pont ma jött meg a Submachine Gun! 8000ft volt a pixmaniaról, Az is igaz hogy 2t rendeltünk, azért volt olcsóbb.
13.
13.
adam0527
#12: és akkor a balkezesek szokjanak át a jobbra?
mi ez a hülyeség...
12.
12.
NereusLaceee
a valóságban sincs külön balkezes assa :D
11.
11.
adam0527
a bal kezeseknek külön lesz assault rifle?
10.
10.
lukaka
hol lehet kapni légyszi nagyon kéne
9.
9.
XricsX
CONTROLER HATALOM MUHAHAHA XD
8.
8.
Tacskoexe
Nem tudom, azt hiszem maradok a kontrollernél. Nekem ez az egész move-os cucc valahogy nem jön be.
7.
7.
Hardy
#2: Ezért nem fogok soha Moveot venni mert hülyeség ott a jó kis sima kontroller.
6.
6.
XricsX
Ammeg szerintem eza move meg kinect meg minden kényelmetlen nemmondom hogy nemjó mert nagyonjó, csak szerintem igen a Controller kanapé combo a legjobb :D
5.
5.
Quent1n
#2: Miért kéne egy ilyen fröccsöntött műanyag puska a teljes élményhez? :)

Különben igazad van mert a MOVE se olcsó ha min. 2 játékosnak megveszünk mindent + dokkolós töltő.

hakydakillah: Így van ocsmány mindegyik. Legalább ne fehér lenne az MP5 replika :S
4.
4.
Kriszg
az első a legszimpatikusabb :)
3.
3.
Ca$h
Nekem tökéletesen meg fog felelni a MOVE+Navi kombó... ;)
2.
2.
Yami
Na igen, erről beszéltem mikor mindenki azt hajtogatta, hogy a Move olcsóbb mint a Kinect. Ha teljes élményt akarsz akkor minden ilyen vackot meg kell venned hozzá.
1.
1.
hakydakillah
Hát, hülyülni vele egy kicsit, az tuti jó lenne, de hosszútávon maradok a sima controller / kanapé kombónál :-) Ami a leginkább zavar, az a külső, szörnyen ronda, egyszerű műanyag konstrukció minkettő. A Move-on érezni, látni a minőséget, de ezek a fegyverek úgy néznek ki, mint egy 6éves gyereknek készült játék. Tudom, nem minden a külső, de mégis… :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...