Szerverproblémákkal küzdött a DC Universe

Mivel a nemrégiben megjelent DC Universe Online iránt napról-napra nő a kereslet, a friss játékosok élményét rontja a helyzet, miszerint a Sony nem képes megfelelő háttérkapacitással üzemeltetni a szerverparkot. Bízunk benne, hogy ezek csupán a kezdeti gyermekbetegségek.

A játék hivatalos Facebook-csatornáján már megerősítették a váratlan szerverleállások tényét, jelenleg is azzal foglalatoskodnak, hogy bővítsék a szerverek kapacitását, mivel a játékosok folyamatosan özönlik el a játszótereket. Ezért kénytelenek időről-időre megszakítani a folyamatos kapcsolatot. A kiesés néhány órát is igénybe vesz. Talán a káosz követője, Joker tréfálta meg őket?

PC-re és PS3-ra már napok óta elérhető a népszerű szuperhősös világra épülő MMORPG. Leginkább a PS3-felhasználókat érinti a malőr, többen is jelezték, hogy képtelenek bejelentkezni a játékba. Tegnap folyamatosan frissítette facebookos üzenőfalát a Sony Online, tisztában is voltak a problémával, és dolgoztak egy javításon.

Ma reggel 7 órakkor újra rendben volt minden, elhárult minden hiba, reméljük, hogy nem csak ideig-óráig szól a zavartalan időszak. Ha bármi hibát tapasztalsz, kövesd figyelemmel a DC Universe facebookos oldalát!

14 komment - szólj hozzá!